2777
2789
😌دوسم داری؟

اره خدایی خیلی بانمکی هر جا کامنتتو میبینم ناخوداگاه شاد میشم  

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم بچه ها من مانتو هام همه صورتی خردلی آبی سبز کلااا رنگای خجستن ب نظرتون عیب نداره🤣🤣

من تیره میپوشم همیشه حالا بستگی به خودت داره و جو دانشگاه 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
اره خدایی خیلی بانمکی هر جا کامنتتو میبینم ناخوداگاه شاد میشم    

😌😌😌خب حالا که شادت کردم یه صلوات بفرست برام کار پیدا کنم ♥️

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

من تیره میپوشم همیشه حالا بستگی به خودت داره و جو دانشگاه 

من کلا لباس تیره نمی گیرم کممممممم پیش میاد آخه جینیگلی پسندم 🤣

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 
میگم بچه ها من مانتو هام همه صورتی خردلی آبی سبز کلااا رنگای خجستن ب نظرتون عیب نداره🤣🤣

عمه استاد مرده باید مشکی بپوشی 🤧🥀🖤

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

از یک آبان دیگ کلاسا شروع میشن انشاالله 

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 
عمه استاد مرده باید مشکی بپوشی 🤧🥀🖤

🤣🤣 اوه پس حتما

من کلا لباس تیره نمی گیرم کممممممم پیش میاد آخه جینیگلی پسندم 🤣

عزیزمم   خب اشکالی نداره ولی به نظرم روز اول ی رنگ متعادل بپوش ببین بقیه چطور پوشیدن که انگشت نما نشی ی جوری همرنگ جماعت شدن بهتره 

عزیزمم    خب اشکالی نداره ولی به نظرم روز اول ی رنگ متعادل بپوش ببین بقیه چطور پوشیدن که ...

اره قبول  دارم مرسی عزیزم💜