2777
2789
عنوان

۳۳ سالمه و خواستگار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 44 پست

سنی نداری خواهر 

الان وضع هممون همینه

واقعا پسر خوب کم شده و هیچ انسانی کامل نیست

طرف یا بیماری اعصاب و روان داره پدروماددش مخفی میکنن.

یا طرف بیماری بدبین بودن شکاکی و دهن بینی داره

یا درس نخونده خدمت نرفته خونه نداده کار نداره میخواد زن بگیره یا معتادن یا بدنشون پراز تتوئه

یا درس خونده خدمت رفته بیکاره 

از طرفی خریدن خونه آرزوهای محال جوونا شده

خرید ماشین و....

خانواده های ماهم به این چیزا قانع نیستن و میگن باید داشته باشه حتما

با وجود این همه سکه114تعیین میکنن که هیچکس حاضر نیست باما دخترا ازدواج کنه

اخرش یه کچل به تورمون میخوره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون بهتر که نداری شوهرم بغل گوشم داره خاروپف  میکنه بچم رو پامه نمیخوابه افسردگی و انواع اقسام مریضی گرفتم ناشکری نکن که گرفتار میشی بخدا هر روز از خدا مرگ میخوام انقدر تو عذابم منم یه شب خیلی دلم گرفته بود قرآن دستم بود خدارو به قرآنش قسم دادم شوهر کنم خسته شده بودم از مجردی اینجوری گرفتار این زندگیه سگی شدم از زندگیت لذت ببر دیگه تاپیکارو میخونی که متاهلا چقدر عذاب میکشن 

نمیدونم اخلاق خاص یعنی چی  احساس میکنم مظلوم به چشم میام  نه ب شخص مناسبی تا حالا دوست ن ...

خب عزيزم تو اجتماع باش كار درس باشگاه رستوران پارك البته جاهايي كه چهارتا ادم حسابي ميرن

ولي دركل من ب شدت اعتقاد دارم كه ازدواج بدجوري به تقديرمون گره خورده به خدا اعتماد كن

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
خب عزيزم تو اجتماع باش كار درس باشگاه رستوران پارك البته جاهايي كه چهارتا ادم حسابي ميرن ولي دركل م ...

باورتون میشه من هم شاغلم هم دانشگاه میرم هم باشگاه میرم هم رستوران میرم ؛، خیلی هاشو تنهایی میرم اما دریغ از ی پیشنهاد 

اره درون گرا و معذب و خجالتی هستم 

دوستای دخترت هم خیلی تاثیر داره تو ازدواج ، معرفی میشی یا باهم جایی می‌رید داداشی پسر عمویی چیزی میبینه خواستگار میشه ، دوست پسر نه ، چون الان وقتش نیس و حوصلشو نداری دوست دختر داشته باش و از یه طریقی پیدا کن از مجازی دخترای شهرتون ، یا اکیپای طبیعت گردی اینا برو

چندسالته عزیزم

کلا خواستگار خیییلی کم شده..پسرها از شرایط اقتصادی بد مملکت و سختگیری دخترها چششون ترسیده، جرأت ندارن بیان جلو، از یه طرف هم بی بند و باری زیاد شده. 

بعضی دخترها به طرز عجیبی سختگیرن، من دوستم خواستگارش رو که کلا دو ماه با هم آشنا شدن رو برده لباس های روز خواستگاریش رو هم پسره بخره، به پسره آدرس بهترین گلفروشی و شیرینی فروشی رو داره که واسه روز خواستگاری بره اونجا خرید کنخ و.... من که به جای پسرا میترسم از این همه مرحله