2777
2789
عنوان

قهر با شوهر

597 بازدید | 28 پست

امروز خیلی کمر درد داشتم و بچه کوچیک دارم وقت نکردم غذا درست کنم سیب زمینی سرخ کردم روش پنیر پیتزا ریختم .همسرم از سرکار اومد گفت چی درست کردی ؟ گفتم سیب زمینی با پنیر گفت من نمیخورم این چیه درست کردی  گفتم تو نگاش کن بعد بگو میخورم یا نمیخورم لج کرده بود سر سفره نمیومد .بچه هام هم غذا نمیخوردن بهش گفتم بیا سر سفره مثل بچه ها قهر کرده بود  بچه کوچیکم هم از اینور گریه میکرد منم داد زدم گفتم بیا سر سفره غذاتو بخور عین بچه ا قهر میکنی واسه غذا بعدش خودم پشیمون شدم و چند بار گفتم برات چیزی درست کنم گفت اگه بخام خودم درست میکنم  حالا هم قهر کرده بچه هام ناراحتن میگن بازم بابا قهر کرده وقتی قهر میکنع تا ۳ الی ۱۴  روز قهر میمونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هم سیزده چهارده روز باهاش قهر کن مثل خودش بفهمه که کارش اشتباهه هی نازشو بکشی بدتر خوشش میاد

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
این عتیقه هارو ازکجاپیدامیکنین اخه میگفتی برو از بی رون غذابگیربخور

سالی یبار هم از بیرون غذا نمیگیره همیشه غذا ی خوب میپزم این دفعه دیگه واقعا نتونستم  خیلیم خوشمزه شده بود ولی الکی بهانه میگرفت

شما هم سیزده چهارده روز باهاش قهر کن مثل خودش بفهمه که کارش اشتباهه هی نازشو بکشی بدتر خوشش میاد

بچه هام خیلی غصه میخورن که باهم قهریم بخاطر بچه هام باهاش حرف میزنم

سالی یبار هم از بیرون غذا نمیگیره همیشه غذا ی خوب میپزم این دفعه دیگه واقعا نتونستم  خیلیم خوشم ...

ببین عزیزم اول اینکه شوهرت نیاز به مشاوره داره و تاثیر بسیار بدی رو تربیت بچه ها میزاره این رفتارش 

دوم اینکه اینجور مواقع یه کم کالباس یا سوسیس هم میزدی دمش میریختیم رو نون لواش میگفتی پیتزای بدون فر

فقط اسمش عوض شده بودا ولی مثل بچه ها گول میخورد