2777
2789
عنوان

من مشکلی دارم از زندگیم راضی نیستم یا شوهرم واقعا غیرقابل تحمله

| مشاهده متن کامل بحث + 4650 بازدید | 67 پست
عزیزم شوهرمنم خیلی کم حرف ودرونگرابود ولی من خیلی پرشرو شور بودم منم خیلی ناراحت می شدم همش ازش شاکی بودم گله می کردم دعوا می کردم ولی بعد فهمیدم خودم باید شروع کنم کلا هر اتفاقی میفته میام میگم شوخی خنده می کنم شوهرم خیلی بهتر شد البته هنوز من خیلی وراج ترم ولی طوری شده که اگه یه نیم ساعت ساکت باشم و برم تو لاک خودم سریع میاد ازم می پرسه همش میگه تو و پسرم شور زندگیمین اخه پسرمم مثل خودم پر انرزی ولی الان شوهرم حرف میزنه شوخی می کنه همش دوست داره بریم بیرون بگه بخنده با خونواده هامون ولی خوب یه زمانهایی مثل همه کم حوصله س منم گیر نمیدم باید تفاوتهارو قبول کرد و به طرز مثبت هدایتش کرد وقتی شوهرت خوبه اخلاقشو می تونی کم کم تغییر بدی طلاق گزینه خوبی نیست بحدا خیلی ها مشکلات بزرگتر دارن که زنذگی می کنن و این هیچه در برابرش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیوا. تمام چیزایی که گفتی شوهرم منم هست. هیچ ایرادی ندا ه همه چی داره. اما سرده. و تو دویتی با اس ام اس اصلا سرد نبود
قدر روزامونو بدونیم. حسرت گذشته رو نخوریم. زندگی همین حالاست......💖💖💖💖
مشکل شما شوهرت نیس مشکل خودتی که بجای اینکه بیای اینجا این حرفا رو بزنی و به طلاق فک کنی نمیشینی با اون بنده خدا حرف بزنی مشکل اینکه بلد نیستی با شوهرت حرف بزنی مشکل ابنکه شوهرت بتو وابستست و خیلی رفتارو حال و روزش بتو و حالت بستگی داره
🙃
شیواجان توخوبی ؟ اینا که چیزی نیست همین که بهت احترام میزاره به کارات دعوا نمیکنه بددل نیست یعنی تورودوست داره توروخدا ذهنتو خراب نکن ظلاق چیه تو بهترین سوهر روداری مگه فکر کردی همه مردا روز وشب چسبیدن به زنا شون و هی دوست دارم دوست دارم میکنن مردا همینن عزیزم اسایش زن وبچه فراهم کردن تو این دوره کار هرکسی نیست ،خودت کم کم بهش باد بده با رفتارات
اره شیوا جون من این قدر پررو بازی در میارم تا مجبور میشه جواب بده و حرف بزنه الان دیگه دوتایی میفتیم به جونش من و پسرم.یه زمانهایی هم دو تایی اعتصاب می کردیم. خیلی جواب می داد.
گاهی فکرمیکنم انقد بهم آزادی داده حتما دوستم نداره.چندوقت پیش با دوستام رفته بودیم یه شهر دیگه گردش.فقط یبار زنگ زد رسیدی یانه؟بعد دیگه نزد.هوا تازه داشت تاریک میشد برگشتم.ساعت ۱۱شب اومده خونه،فوتبال داشت.میگه عه؟شیوا برگشتی؟میخاستم خفش کنم،ساعت یازده شب فکرمیکرده من بیرونمو یه زنگ نزده
2810