2777
2789
عزیزم مطمئنی پانیک نداری؟

همون پانیک بهم دست داد وبعدش اضطاب و افسردگی گرفتم..

حمله ی پانیک هم دارم اما به شدت دفه ی اول نیست..

درمان افسردگز و اضطراب و بی اعصابی و منفی نگری و..همش میگناز سردی بدنه..از سوداست...میگن غذاهای مضرو سرد و حذف کنید.. دکتر خدادادی متخصص رژیمدرمانی میگن براز اضطراب روی چند لیوان شربت آب لیموی تازه و عسل بخورید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سینی شن چی هست. ؟

یه روش درمانی هست،،، برای همه چیز عالیه، اضطراب، ترس، اندوه، افسردگی،،،،، تو نت سرچ کن میاره برات،،،، هرجایی هم این روش رو ندارن، روش مشاوره جذابیه، موسسه ای که خودم رفتم عالیه و بهت پیشنهاد میدم

نه عزیزم تمرین هاش اصلا اینجوری نیست که فقط حول محور پول باشه اگه انجامش بدی میفهمی چی میگم مثلا یه ...

من یبار شروع کردم چندروز پیش رفتم بعد ولش کردم اخه خیلی سخت بود ازت میخواست شکر نعمت بگی اونم جدید خب من چه چیز جدیدی پیدا کنم 

خیلیا میگفتن برا پول خوبه نصرالله رادش هم یه ویدیو ازش هست میگه با همین برکت و پول تو زندگیمه

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
هر چیزی که شدید باشه ضربان قلبت تند شه  ایروبیک ، ورزش هاس رزمی و....  این طبق تجربه ی ۱ ...

بدنسازی هم میشه؟

اره ورزش خیلی خوبه منم یکم ورزش میکنم حالم خوب میشه

من یبار شروع کردم چندروز پیش رفتم بعد ولش کردم اخه خیلی سخت بود ازت میخواست شکر نعمت بگی اونم جدید خ ...

عزیزم یه سری نعمت ها هستن که هر روز میشه تکرارشون کرد مثلا خداروشکر بابت سلامتی خودم همسرم بچه هام خونواده ام بابت پولی که هر روز توی حسابت هست و میتونی خرجش کنی بابت اینکه شبا راحت میتونی تو خونه ی خودت بخوابی  بابت غذایی که اون روز روزی تو بوده خیلی ها هستن حتی روزی یه وعده غذای درست حسابی نمیخورن خیلی ها هستن الان درگیر زلزله هستن و سقف بالای سرشون رو ندارن راحت نمیتونن بخوابن این نعمت ها هر روز تکرار میشه بابت اینکه امروزم لطف خدا شامل حالت شده بتونی آدمایی که دوسشون داری رو ببینی و صداشونو بشنوی بابت آسایش و راحتی که تو خونه داری راحت حموم میری  از اینترنت میتونی استفاده کنی  حتی اگه اونروز با یه آدم خوب صحبت کردی و درس جدیدی  یاد گرفتی اینم نعمته بابت اینکه امروزم تونستی آب سالم و تمیز بنوشی اگه فقط نعمت هایی که همون روز بهت داده شده رو بشماری از ده تا بیشتر میشه حالا نعمت هایی که در سطح جهانی و یا مولکولی هستن هم در نظر بگیری خودش یه دنیا میشه 

عزیزم یه سری نعمت ها هستن که هر روز میشه تکرارشون کرد مثلا خداروشکر بابت سلامتی خودم همسرم بچه هام خ ...

اره درسته ولی خب مثلا هردفعه میگه باید ده بیستا نعمت جدید بنویسی خب اینا رو چندروز مینویسیم بعدش دیگه چی بنویسیم