2777
2789
من ۱۵ سال هست به صورت دوره ای افسردگی میگیرم  ( ژنتیکی از طرف خانواده پدریم هست) طبق تجربه ام ...

مثلا چه ورزش هایی به جز دویدن

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی من یه ذره میل جنسی که داشتم بافلوکسیتین ازبین رفت

فلوکساتین نشاط اوره . اتفاقا اثری نداره روی میل جنسی 

فکر میکنم افسردگی ب فلوکساتین جواب نداده و این بی میلی ناشی از افسردگی نه دارو

عوارضش از خودکش و گریه و اضطراب و از زندگی افتادن و شب و زوز یکی شدن بیشتره

خب طب سنتی اسلامی دارو میده بدون عوارض چه کاری چند پست بالاتر بخون نوشتن حس ج ن س ی اسون از بین رفته کلا آدم نمیخاد که یه مشکلش را حل کنه به یه مشکل دیگه دچار بشه

عزیزم نامزد منم دقیقا مث شماست افسردگی شدید داره و میگه اضطراب شدید داره و انقد اضطراب‌ زیاده نمیتون ...

من والا خودم درگیرم ولی طب سنتی برن غذاهاژ سردروحذف کنن..ورزش سبک..و بهترین راه اینکه حس اضطراب رودورکنه از خودش وخوذش رو  سرگرم نگهداره...من با این حال بدم کلاس خیاطی میرم..توخونه کار میکنم یه جا نمیشینم که بیشترحالم ب  بشه..ولی من تقربا یه ماهه درگیرم با یه حمله ژ عصبی شروع شد ..

اون شکرگزاری که میگن جذب پول داره  برای تو داشت؟

نه عزیزم تمرین هاش اصلا اینجوری نیست که فقط حول محور پول باشه اگه انجامش بدی میفهمی چی میگم مثلا یه روز برای ترمیم روابطه یه روزش باید یه مشکل بزرگ زندگیت رو پیدا کنی و توش ده تا دلیل برای شکرگزاری پیدا کنی هر روز یه تمرین خاص داره یه روز توجه به غذاییه که میخوری ببینی چقدر براش زحمت کشیده شده من وقتی شروعش کردم تو ذهنم این بود که از شر این درگیری ذهنیم خلاص بشم و قشنگ بعد از تموم شدنش دوتا از مشکلاتم حل شد کاملا طوری که اصلا باورم نمیشد میخوام دوباره شروعش کنم به نظرم با هر نیتی که تو قلب باشه شروعش کنی همونو بهت میده کلا روی حال روحیت خیلی تاثیر مثبتی میذاره دیدگاهت مثبت تر میشه 

2810