2777
2789
عنوان

برداشتن رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 13829 بازدید | 35 پست
سلام عزیزم،عالی،انگار ن انگار عنلی کرده،ببین دوره نقاهت باید داشته باشن،چون ازدرون زخمارو دارن،یعنی ...

سلام روز بخیر من تاپیک شما رو خوندم میخواستم بپرسم مادرتون رحمش بزرگ نشده بوده که با لیزر در آوردن 

من مادرم گفتن رحمش بزرگه ولی میخواد لیزری عمل کنه میخواستم ببینم قبول میکنن

سلام روز بخیر من تاپیک شما رو خوندم میخواستم بپرسم مادرتون رحمش بزرگ نشده بوده که با لیزر در آوردن&n ...

منظورتون از لیزری لاپراسکوپیه دیگه؟قبل عمل دکتر گفت اگه حین عمل به دلیل بزرگی شدید رحم یا هردلیل دیگه ممکنه عمل باز انجام بشه،ولی با وجود تورم نسبی،نه خداروشکر جواب داد ودیگه نیاز به باز کردن نشد،

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه هیستروکتومی

کلا به عمل برداشتن رحم میگن هیسترکتومی

دو روش داره،یا لاپاروسکپی،یاعمل باز،تو روش اول،۳تا سوراخ روی شکم وبعد گاز داخل شکم وارد میکنن،وبا دوربین،احزا جدا وبعد از واژن خارجش میکنن،خب برش کمتری میخوره وکم تهاجمی تره،ولی روش دوم،مثل سزارین،شکم باز میکنن ورحم خارج میکنن،درد وسختیش بیشتره

تهران گلم

سلام عزیزم خوب هستین مادر گلتون خوبن ببخشید ی سوال داشتم ازت دکتر مادرتون کی بودن و کدوم بیمارستان عمل شدن و اینک بعد عمل خیلی درد داشتن؟ سخت بود من خیلی نگرانم چون مادر منم باید رحمش دربیاره 

سلام عزیزم خوب هستین مادر گلتون خوبن ببخشید ی سوال داشتم ازت دکتر مادرتون کی بودن و کدوم بیمارستان ع ...

سلام گلم،شبت بخیر،بیمارستان یاس تهران،فانیلی دکترش الان حضور ذهن ندارم،الان هیچ مشکلی نداره،درد یمقدارش طبیعیه ولی اصلاااااا قابل قیاس با افرادی که عمل باز کردن نبود،خیلی درداش کمتر بود،درحد عنل سزارین،ولی خب یک ماه استراحت داشت،زخما داخلیش تا بهبود پیدا کنه،

سلام گلم،شبت بخیر،بیمارستان یاس تهران،فانیلی دکترش الان حضور ذهن ندارم،الان هیچ مشکلی نداره،درد یمقد ...

سلام گلم ممنونم ک جواب دادین مام همونجا داریم میریم دکتر صالحی نبود فامیلیشون؟ 

سلام گلم ممنونم ک جواب دادین مام همونجا داریم میریم دکتر صالحی نبود فامیلیشون؟

سلام گل،بله دقیقا دکتر صالحی بود،من غیرز مادرم جفت خاله هامم پیش ایشون عمل کردن،بااینکه مادرم بیمه تکمیلی نامحدود داشتن و بیمارستانا خصوصیم میتونستن برن ولی بخاطر دکتر صالحی یاس رفت،لاپروسکوپیش که عالی بود

سلام گل،بله دقیقا دکتر صالحی بود،من غیرز مادرم جفت خاله هامم پیش ایشون عمل کردن،بااینکه مادرم بیمه ت ...

سلام ممنون ک جواب دادی عزیزم بعد اینک چه شرایطی باید داشته باش ادم برا لاپراسکوپی اطلاع دارین؟ کاش مادر منم بتونه لاپراسکوپی کنه احتیاج ب عمل باز نشه