2777
2789
عنوان

خانومای بالای ۳۰ سال میشه راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 55 پست
راستش اخلاقشم دلمو زده همش خستست برام هیچ انرژی نمیذاره انتظار دره مثل مادرش تر و خشکش کنم منم شاغل ...

ببین کات کن باهاش دوسال خودتو علاف کردی آخرشم به این نتیجه رسیدی که . وابسته به خانواده  هست . برات وقت نمیزاره . کار و پول نداره . اخلاقش خوب نیست . دیگه میخوای به چی برسی که متوجه بشی خوبه یا نه ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه پزشکه و سربازه یعنی الا حدود ۲۵ ۶ سالشه، داداش منم تو طرح بود از همکارش خوشش اومد ، هرچند خانواد ...

طرح نیست

سربازه افتاده پادگان

شخصیت مستقل داره میگه باید دراند داشته باشم خجالت میکشم!

ولی خجالت نمیکشه منو ۲ ساله نگه داشته

شکاک نیست راستش من انقد گفتم میرم کسی دیگه رو پیدا میکنم حساس شده اخلاقای بد زیاد داره تو خانو ...

دیگه بدتر 

یه تجدید نظر بکن 

من بعد هم دیگه هیچ وقت به پارتنرت نگو میرم با کس دیگه ای ، گفتن این جمله خیلی بدتر از انجام دادنشه 

اینکه مردسالاره خیلی رو مخه ، آدمای اینجوری هیچ وقت پل پیشرفت و بال پرواز زنشون نمیشن

پس چرا منو ۲ سال معطل خودش کرده؟ با وجود اینکه میدونست من قصدم چیه

دو سال عمرت بره عیبی نداره 

از این بترس که قراره بقیه عمرت را در کنارش چجوری سر کنی ، آیا به خوشی یا با تنش؟؟؟؟

پس چرا منو ۲ سال معطل خودش کرده؟ با وجود اینکه میدونست من قصدم چیه

ببخشید شاید هر دوتون میخواهید فقط با هم باشید حالا که شما واقعیت را فهمیدی محترمانه بهش بگو علیرغم میل باطنی ام نمی توانم ادامه بدهم بهش بگو 

شرایطتت جور شد بیا خواستگاری البته اگه خواستگار خوب هم برات امد معطل نکن

طرح نیست سربازه افتاده پادگان شخصیت مستقل داره میگه باید دراند داشته باشم خجالت میکشم! ولی خجالت ...

میدونی چرا ، چون خانوادش میخوان فعلا سرش با تو گرم باشه روحیشو نبازه و افسرده نشه، بوقتش برن سراغ یکی بهتر و همین کارم میکنن شک نکن