2777
2789
عنوان

خانومای بالای ۳۰ سال میشه راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 55 پست
راستش اخلاقشم دلمو زده همش خستست برام هیچ انرژی نمیذاره انتظار دره مثل مادرش تر و خشکش کنم منم شاغل ...

پس میخای چیکار ولش کن بابا

اونم بره پی زندگیش خودتو حروم نکن

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش اخلاقشم دلمو زده همش خستست برام هیچ انرژی نمیذاره انتظار دره مثل مادرش تر و خشکش کنم منم شاغل ...

خب پس بیخیالش شو 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

غیر از تحصیلات و آینده شغلی میشه این آقا را از لحاظ اخلاقی و شخصیت بیشتر بررسی کنی لطفااااا 

چون انگار شکاک هم هست گویا 

و پزشکی بدون تخصص خیلی به درد نمیخوره که 

بازم بیشتر فکر کن 

نمیاد  میگه مادرم میگه باید حتما درامد داشته باشم وگرن مادرم نمیاد از شانس من وابسته خونوادشه ...

فکر گنم ایشان پسر جاریم هست یا پسرمن 

دخترم 

من و جاری هر دو پسر داریم و بهشون میگیم تا دستت توی جیبت نره و نتوانی خونه و زندگیت را اداره کنی ما خواستکاری نمی اییم 

چیه دختر مردم را باید خرجش را بدهی 

چرا دروغ وضعیت مالی ما طوری نیست که بتوانی زندگی پسرم را هم حمایت کنیم 

خودش باید درامد پیدا کنه

پزشکه ولی خوب فعلا سربازه از شانس من

اگه پزشکه و سربازه یعنی الا حدود ۲۵ ۶ سالشه، داداش منم تو طرح بود از همکارش خوشش اومد ، هرچند خانواده مخالف بودن ولی ازدواج کرد، تلاش کرد و زندگیش خیلی عالیه،این آقا یا خودش قصد ازدواج نداره، یا شخصیت مستقلی نداره

دوست عزیز من‌ نمیگم‌تجربه زیادی دارم ولی پزشک اطرافم زیاد هست 

زندگی با ایشون برای شما پر از فراز و نشیبه ،، 

هنوز درآمد نداره قطعا باید برای تخصص بخونه 

بزرگتر بودن شما رو مادرش میتونه بپذیره یا نه مخالفت میکنه 

دور و اطرافشون دختر زیاده ،، از نظر اعصابی باید خیلی قوی باشی ،،

اگر واقعا شما رو میخواد بگو مادرش زنگ بزنه به مادرتون و بگه 

خدایا شکرت
غیر از تحصیلات و آینده شغلی میشه این آقا را از لحاظ اخلاقی و شخصیت بیشتر بررسی کنی لطفااااا  چ ...

شکاک نیست راستش من انقد گفتم میرم کسی دیگه رو پیدا میکنم حساس شده

اخلاقای بد زیاد داره تو خانواده مرد سالار بززگ شده دوس داره همه کارا رو من انجام بدم و انگار همش طلبکاره

زیاد اهل دعواست و یجورایی شخصیت خودشیفته داره

پس چرا ولم نمیکنه ۱۰۰ بار تموم کردم باز برمیگزده میگه صب کن درست میکنم ذهن منم درگیر میکنه

چون زنگ تفریحشی گلم.من برا خودت گفتم.کات کن اینو.این اگه بگیر بود.هرجوری بود مامانشو راضی مطکرد میومد حداقل فقط خواستگاری نامزد میشدید بعد میگفتن حالا صبر کنیدتا پول بیاد دستش

از قدیمی های سایتم.کاربری جدیدمه این...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
شکاک نیست راستش من انقد گفتم میرم کسی دیگه رو پیدا میکنم حساس شده اهلاقای بد زساد داره تو خانواده م ...

هنوز تو مشکلات وارد نشده اینقدر بی اعصابه ،، البته درسشون هم‌زیاده و خسته میشن 

خدایا شکرت