2777
2789
نوبت بعدیش دو ماه بعده.تاخیر تکلمم داره خانم

باید ببریش پیش مشاور کودکان برات توضیح میده

اون که با چند جلسه گفتار درمانی حل میشه حرف زدنش نترس

تو فامیل کسی رو داشتید ژنتیک بود؟؟؟

یا زمان بارداریت خیلی عصبی میشدی؟؟

باید ببریش پیش مشاور کودکان برات توضیح میده اون که با چند جلسه گفتار درمانی حل میشه حرف زدنش ن ...

تو فامیل که زیاد داریم تو این مورد و همه حل شده گفتار درمانی هم رفته مربی میگف اصلا تکرار نمیکنه هرچی میگم 

تو دوران بارداری ام‌ عصبی چیه بگو چیا نکشیدی انگار زمین و زمان منتظر بودن من باردار شم خدا نگذره از فامیل شوهر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو فامیل که زیاد داریم تو این مورد و همه حل شده گفتار درمانی هم رفته مربی میگف اصلا تکرار نمیکنه هرچ ...

پیش یه گفتار درمان باحوصله ببرید

همون عصبی شدی روجنین اثر گذاشته

چرا حرص یه مشت ازخدا بی خبر خوردی

باید جنینت دراولویت میبود

قطع رابطه میکردی

الانم اون بچه دست خودش نیست شما تو بارداری مقصر بودی

حتما کم خونی هم داشتی تو بارداری 

حتما مکمل هم نخوردی

چون روی فرایند یادگیری بچه و تکلمش اثر مستقیم داره

من حتی اون نیم ساعتم نمیبینم آخه به خدا حاضرم همون نیم ساعته رو یه گوشه بیفته 

سلام عذرمیخوام بچتون کاملانرماله نگران نباشین اماتنهاراه حل بی توجهی هست به همه خواسته هایش پاسخ ندین بی اهمیت باشین این راه حل اکثرا جواب میده طبق تجربه گفتم حرف دیگه بچه هایی که انژیشون زیاده بایدبجورتخیلیه انرژی بشن بازی هایی که خیلی انرژی می‌بره انجام بدین مثل تمرین کشتی یامسابقه دوتشویقش کنین تابه مسیری مدلهای مختلف بدوهه زیگزاک صاف بپربپر.امیدوارم مشکل هردومون حل بشه 

2805
سلام عذرمیخوام بچتون کاملانرماله نگران نباشین اماتنهاراه حل بی توجهی هست به همه خواسته هایش پاسخ ندی ...

سلام چقدر اسم کاربریتون به دلم نشست 

راس میگین تنها راه حلش بی توجهیه تا همین دیشب همش جوش غذا خوردنشو می‌خوردم دیشب بی حوصله بودم اصلا اهمیت ندادم بهش یکم ادا درآورد بعد نشست خورد خیلی پروعه و بشدت لجباز امیدوارم الان که داریم این سختی هارو میکشیم آینده بگیم ارزششو داشت

پیش یه گفتار درمان باحوصله ببرید همون عصبی شدی روجنین اثر گذاشته چرا حرص یه مشت ازخدا بی خبر خوردی ...

عزیزم اطلاعات الآنمو نداشتم که از کار بیکار شدن همسرم حرص قرض و بدهی ها با دست خالی مریضی پدرم دوران بارداری ام ناخودآگاه آدم حساس میشه چه برسه به اینا دوران شیردهی هم مادرشوهرم فوت کرد اینا جزیی بود البته

پیش یه گفتار درمان باحوصله ببرید همون عصبی شدی روجنین اثر گذاشته چرا حرص یه مشت ازخدا بی خبر خوردی ...

نه اتفاقا مکمل اینا همرو خارجی خوردم همین الانشم کم خونی دارم چه برسه به اون موقع

نه اتفاقا مکمل اینا همرو خارجی خوردم همین الانشم کم خونی دارم چه برسه به اون موقع

کم خونی شما دربارداری باعث اختلال درتکلم جنین بعد از تولد میشه

دوتا بچه های جاریم همین بودند تازه رفتند دبستان بهترشدند

سلام چقدر اسم کاربریتون به دلم نشست  راس میگین تنها راه حلش بی توجهیه تا همین دیشب همش جوش غذا ...

سلام گلم نظر لطفته بچه اگه ازچشم خارباشه بایدازدل عزیزباشه حس مامادراهرچقدرم ازته دل باشه بازم میگیم چرابهترنبودیم چراچرااماحداقل باسختگیری خودمون بهتره تاایندش خراب نشه امیدوارم دل توام خدابانگاهش ولطفش سوپرایزکنه منم منتظرم💫💗

قشنگ می فهممت، بخدا که ما مامانای بچه های بیشفعال خیلی بی کسیم، دلم یه خواب راحت یه آسایش میخواد ،در ...

سلام 

هرشب خونه ما بحثه

سروکله زدن با پسرم نگهداری دخترم یک طرف 

از انور هم شوهرم مدام بدخلقی میکنه میگه ارامش نیست استراحت کنم همش صدات با بچه ها میاد همش باپسرمون حرف میزنی ازاین خونه میرم 

واقعا بریدم من خودم هم با بدبختی بزرگ شدم کسیو ندارم این بچه هم اینجور 

کاش دردم فقط این بود که بمن اینه 

کم خونی شما دربارداری باعث اختلال درتکلم جنین بعد از تولد میشه دوتا بچه های جاریم همین بودند تازه ر ...

خب عزیزم منی که اینهمه تحت نظر دکتر آزمایش رفتم و چک شدم چرا هیچکدوم از دکترا نگفتن اینو؟من دایم قرص آهن خارجی می‌خوردم تو بارداری 

انشاالله دختر منم خوب بشه محتاج دعاهاتونم❤️

تو فامیل که زیاد داریم تو این مورد و همه حل شده گفتار درمانی هم رفته مربی میگف اصلا تکرار نمیکنه هرچ ...

ددقیقا منم اصلا ارامش انبارداری گذاشتم خیلی بدبختی و تنهایی کشیدم حتی توزایمان 

دیگه وقتی زن حامله آرام نباشه رو بچه اثر میذاره میگن زن حامله اب تو دلش تکون نخوره

پزشک هم تجویز کنه دلم نمیاد اینجور دارو هارو بدم دیدم اطرافیان میدن بچه گوشه گیر میشه

بیش فعالی باید درمان بشه عزیزم 

یه اختلاله که حل نشدنش باعث میشه  علاوه بر مادر خود بچه هم اذیت بشه 

وقتی به سن مدرسه برسه برای یه صفحه مشق نوشتن روزگار بچه و مادر سیاهه 

سلام  هرشب خونه ما بحثه سروکله زدن با پسرم نگهداری دخترم یک طرف  از انور هم شوهرم مدام ...

همسر منم میگه صدات می‌ره خونه همسایه ها میگم نمی‌خوای بره پاشو بچتو نگه دار پاشو البته همسرمم کارش خیلی سنگینه صبح زود می‌ره نزدیکای شب میاد ولی سختیهای بچه های بیش فعال رو دوش مادره 

2810