2777
2789
براش فلش کارت بگیر با بازی باهاش کار کن من پسرم ۷ ساله بود نمیتونست توضیح بده نمیتونست ورزش کنه اون ...

به خدا که دهنم کف میزنه انقد که حرف میزنم باهاش تا حرف بزنه صدای خودم میپیچه تو مغزم دیوونه میشم 

الان ۴ بار پا شد رفت دسشویی بعد نرفته بخوابه تو تختش اومد با بالش خوابید بغل من 

من تند تایپ میکنم غلط دارم ایشالا متوجه بشید 

در کل هیچ کس قدر مادر دلسوز نیست من میگم این بچه خوب شه حتی اگه من بمیرم عمرم بدن پسرم درست زندگی کنه 

خیلی برای ایندش میترسم 

به من وابسته هست ولی حرف گوش نمیده بی احترامی میکنه و..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همین جور جیگر خودم کباب میشه براش از بس میمونه تو خونه.میبرمش کوچه بچه ها شکایت میکنن  اذیت ...

بچه هایی که از خودش بزرگترن درک میکنن نمیتونه درست حرف بزنه باهاش بازی میکنن و همسناش نه.من اگه جایی برم یکی بخواد باهام حرف بزنه دستشو ول نمیکنم چون تو یه لحظه میبینم نیست برده بودم بازی کنه با دختر همسایه تو حیاط یه لحظه حواسم پرت شد دیدم رفته تو خیابون قلبم اومد دهنم دختره ازش کوچیکتره می‌دونه نباید بره به من میگم گفتم نرو گوش نکرد 

بچه هایی که از خودش بزرگترن درک میکنن نمیتونه درست حرف بزنه باهاش بازی میکنن و همسناش نه.من اگه جایی ...

دقیقا منم یک ثانیه ازش غافل شم خودشو گم و گور می‌کنه.به خدا مردم دیگه این قدر همیشه و همه جا حواسم بهش بود

2805
الان ۴ بار پا شد رفت دسشویی بعد نرفته بخوابه تو تختش اومد با بالش خوابید بغل من  من تند تایپ م ...

انشالله درست میشه ما مادرام یه روزی به آرامش میرسیم من و همسرم تصادف کرده بودیم من بیهوش شده بودم انقدر گریه کردم گفتم اگه بهوش نمیومدم این بچه چی میشد شمام برو استراحت کن عزیزم انشالله پاداش گریه ها و صبرمون رو میگیریم ❤️

[QUOTE=313102442]الهی آمین من امشب باهاش بدخلقی کردم بغض دارم شمام استراحت کن عزیزم[/QUOTEناراحت نباش گلم اشکال نداره فردا از دلش درمیاری.اینجا الان یه بارون خیلی قشنگ بارید رفتم پشت پنجره برای حاجت دلت دعا کردم،❤️

[QUOTE=313102442]الهی آمین من امشب باهاش بدخلقی کردم بغض دارم شمام استراحت کن عزیزم[/QUOTEناراحت نبا ...

قربونت برم چقدر حس خوبی دادی بهم انشالله هزار برابر این انرژی مثبت وارد زندگیت بشه❤️🥲

پسر منم  از ۶ سالگی خورد روز نیست  گریه نکنم همین دوساعت پیش که به زور خوابید  تازه ...

قشنگ می فهممت، بخدا که ما مامانای بچه های بیشفعال خیلی بی کسیم، دلم یه خواب راحت یه آسایش میخواد ،درد بچمون روز به روز پیرمون میکنه ،من خیلی دعواش میکنم الهی بمیرم ،منم هفت سال نه مهمونی میرم نه مهمون میاد خونم ،حرف و حدیثای مردم تا مغز استخون آدم و می سوزونه ،من تا پارسال همیشه گریه میکردم همیشه غصه میخوردم ،البته الانم همینه ولی کمتر از قبل بالاخره کنار اومدم که بچه من به مراقبت بیشتری نیاز داره ،اونا که گناهی ندارن حالا که دنیا باهاشون خوب نیست حداقل ما مامانا درکشون کنیم 

2810