2777
2789
عنوان

کهیر اینجوری زدم چه کنم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 12684 بازدید | 90 پست
فدات بشم انشالله شما عزیزمم بهتر بشی از اینم بدتر بود یعنی جای نبود که نزده باشه ماست با سدرم خوبه ت ...

آره آره گلم از گرمی بدن زده

عمرم‌ رو یک نفر تباه کرد که داره زندگی شو میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کن گلم گرمیجات کمتر بخوری شما طبع تون گرمه فکر کنم  گرمیجات ک میخوری میزنه بیرون واسه همین ...

اره عزیزم طبعم گرمه . میوه گرم . خوراکی و غذای گرم و شیرینی و شکلات درجا میزنه بیرون

میگن عرق کاسنی خوبه و خاکشیر و آلو هم خیلی خوبه باز من با طبع سرد خیلی اذیت میشم 

صبحها سیتریزین میخورم خدا کنه جاشو از بین ببره

انشالله میره غصه نخور من بعد دو سه روز ک کم رنگ تر شود بعدش هیچی ازش نموند الات بدنم صافه صافه 

خدا رو شکر عزیزم . ممنون از انرژی خوبت . همین سیتریزین خوردی . من متاسفانه دو ماهه هستن 

خدا رو شکر عزیزم . ممنون از انرژی خوبت . همین سیتریزین خوردی . من متاسفانه دو ماهه هستن 

فدات بشم گلم آره عزیزم هر داروی ک خوردم بی فایده بود همین سیتریزین خوردم هم خارهاشم واستاد هم از بین رفتن مال من توی بسته بندی سفید بود و حالت لوزی بود قرص هاش شمام همین طوره

سلام عزیزم 

دوستم بدنش کهیر می زد یه بنده خدایی بهش گفته بود یک لیوان آبغوره بردار یک قاشق نمک یک قاشق شکر توش حل کن خوب خوب می شی همین کار رو انجام داد به خدا رفت که رفت . البته اون خارش هم داشت .

فدات بشم گلم آره عزیزم هر داروی ک خوردم بی فایده بود همین سیتریزین خوردم هم خارهاشم واستاد هم از بین ...

نه عزیزم قرصش گرد هست زرد رنگ 

سلام عزیزم  دوستم بدنش کهیر می زد یه بنده خدایی بهش گفته بود یک لیوان آبغوره بردار یک قاشق نمک ...

چه خوب خدا کنه اینجوری باشه 

چون‌منم چند نوعش رو دیدم هر کدومش رو خوردم فایده نداشت اما این واقعا عالی بود

عکسشو نداری . اسمش سیتریزن؟ مدل قرص لوزی بود؟