2777
2789
عنوان

کهیر اینجوری زدم چه کنم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 12684 بازدید | 90 پست
چون‌منم چند نوعش رو دیدم هر کدومش رو خوردم فایده نداشت اما این واقعا عالی بود

کاش عکسشو سرچ میزدی می‌فرستادی برام 

عمرم‌ رو یک نفر تباه کرد که داره زندگی شو میکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کبدت داغه  ترنجبین دم کن‌توش خاکشیر بریز بخور  الان فصل زرشک تازه هست بخر بکوب بذار فریز ...

سلام اگه میشه آدرس بدید چون دوساله خارش پوست دارم و طب سنتی گفت کبدت داغه.خیلی هم رعایت میکنم ولی هیچی به هیچی

سلام اگه میشه آدرس بدید چون دوساله خارش پوست دارم و طب سنتی گفت کبدت داغه.خیلی هم رعایت میکنم ولی هی ...

یک‌پیج اینستا میدم 

طب سوجوک کار میکنه درمان میکنه 

دوم تهران بازار تهران یک عطاری هست طب سنتی کار میکنه مادرم باید عمل قلب میکرد با دارو گیاهی درمان کرد خودم و دخترم رفتم 

فقط خیییلی شلوغه بری راحت دو ساعت تو صف باید وایسی اما واقعا معجزه هست 

بهم‌تو پی وی درخواست بده برات بفرستم

فعلا امضا ندارم
یک‌پیج اینستا میدم  طب سوجوک کار میکنه درمان میکنه  دوم تهران بازار تهران یک عطاری هست ط ...

ممنون.درخواست دادم

شما هم کبدتون داغ بود؟چون من طب سوزنی خشکی کبد هم انجام دادم اما فرقی نکردم

سلام خارش بدن و داغی کبد شما خوب شد؟چون منم این علائم رو دارم.

نه عزیزم همچنان باهامه ولی فهمیدم الرژی هست انواع ازمایشا رو دادم هیچی نفهمیدن  به بادمجون تخم مرغ  شیر بستنی ذرت پفک و چیپس و رنگ کردن مو واکنش نشون میده سعی می کنم اینا رو نخورم یا کم بخورم 

سلام اگه میشه آدرس بدید چون دوساله خارش پوست دارم و طب سنتی گفت کبدت داغه.خیلی هم رعایت میکنم ولی هی ...

من سال ۹۴ یه مدت روزی دو ساعت میدویدم تا چند سال محو شدن میتوتی امتحان کنی من الان وقتشو ندارم زانوم هم میاد درد بدوم