2777
2789
عنوان

بچه خواهرم پسرم رو میزنه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 108 پست

وقتی یک میوه تا این حد فاسد هس ک دیگه کاری ازت برنمیاد

شما میوه خودت رو نذار کنار اون

از همون نقطه ای که با هم تماس دارن

آسیب رو به میوه شما منتقل میکنه

هر چه از دوست رسد نیکوست...
سلام.یه راه دیگه ای وجود داره چون خواهر زاده تون هستش پس پیش خانواده خواهرتون هست،خواهرتون باید یه س ...

ممنون عزیزدلم .

اشتباه از تربیتشون بوده الان هم دیر شده و مجدد دارن تکرار میکنن .

فقط میگن چرا داد میزنی چرا فحش میدی دروغ میگی و....

یادشون نمیاد باهاش چیکارا کردن و دارن مشاوره میبرن .

کل زندگیشون شرطی هست از دو سالگی روزی سه چهار بار میگفتن فلان کارو بکنی چیپس میخریم و پفک و باز میگفتن نمیخریم و...و

غذا هم نخورده با همینا بزرگ شده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرمنده ولی اول تذکر بده به خواهرت اگه گوش نکرد

تذکر بده به بچه خواهرت اگه گوش نکرد 

بخوابون دهن بچه خواهرت

بخدا تا نزنی آدم نمیشن ولی بعضیا اینجورین که بزنی هم آدم نمیشن 

با دختر خالم خیلیییییییی لوسه توی پاساژ بودم مامانش رفته بود پایین بعد این یجوری جییییغ میزد همه پاساژ داشتن به ما نگاه میکردم هرکار کردم خفه شه هم از در مهربونیت هم دعوا ولی خفه نشد منم زدمش وسط پاساژ پخش شد گفتم ساکت میشه پاشد بدتر از قبل جیغ میزد این از اون دسته ایه که آدم نمیشن

بابا بچه هستن چ توقعی  داری خواهرت ک بچه ات نزده ولی خواهرت باسد بچه اش دعوا کنه بگه نکن

کجا بچه هست هفت سالشه دیگه ؟؟؟ والا بچه من سه سالش هست نه دروغ میگه نه میزنه نه حرف زشت میزته خیلی هم مودب هست پسر هم هست 

وقتی یک میوه تا این حد فاسد هس ک دیگه کاری ازت برنمیاد شما میوه خودت رو نذار کنار اون از همون نقطه ...

چه تعبیر خوبی داشتی ممنونم ازت واقعا فک نمیکنم راه حلی وجود داشته باشه

فایده نداره اصلا دخترش از هیچکس نمیترسه گستاخ هست

اگه نمیتونی خودت تنبیهش کنی جدی با مادر و خواهرت صحبت کن بگو اگه نتونین کنترلش کنید یا بزارین من ادبش کنم یا اینکه اگه دیگه نیومدم اینجا دلخور نشید

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
وای چقدر بده ذهن بچه ات بهم میریزه تا میتونی ازش دور باش 

آره یا مثلاً سه سالش بود می‌گفت بریم پوست فلانی رو بکنیم با چاقو و بانمک بخوریم 😑🥴 یا از این مدل حرفای عجیب غریب زیاد میزد

دیگه نباید بمونم هربار اومد برم ولی خسته شدم . من باردارم 😭

اخی عزیزم این محیط همش پر تنشه برات

استرس خیلی بده ،تو این محیط نمون به هیچ وجه

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
آره یا مثلاً سه سالش بود می‌گفت بریم پوست فلانی رو بکنیم با چاقو و بانمک بخوریم 😑🥴 یا از این مدل ح ...

شنیده و میگه

بچه های بیش فعال و گستاخ رابطه های تسلسلی منفی را تجربه می کنند بی ادبی و گستاخی می کنند دعوا یا تنبیه میشن . در نتیجه بدتر میشن و از نو بدتر

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
شنیده و میگه بچه های بیش فعال و گستاخ رابطه های تسلسلی منفی را تجربه می کنند بی ادبی و گستاخی می کن ...

میشه بیشتر در موردش بگی . فحش ها رو که یادمه از مامان باباش یاد گرفته