2777
2789
عنوان

بچه خواهرم پسرم رو میزنه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 108 پست
ببین عزیزدلم تموم این کارها رو انجام دادم اما جواب نداده بچشون از ریشه مشکل داره و تربیت . ولی بچه ...

خوب پس هر وقت می یان خونه مامانت تو بچتو بردار ببر بیرون عزیزم..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
ببین عزیزدلم تموم این کارها رو انجام دادم اما جواب نداده بچشون از ریشه مشکل داره و تربیت . ولی بچه ...

اره بچه ت داره اسیب می بینه

دو روز تو هفته می بینیش

با بچه ت تنها نذارش.و تمام مدت با بچه خودت بازی کن و نذار اون دو تا با هم همبازی باشن

هر چه از دوست رسد نیکوست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه عقده ای و عصبی شده  فقط باید دوری کنی ،این بچه دست خودش نیست دیگه

دقیقااااا.

اصلا انگار درست بشو نیست همه راه حل های دوستان رو رفتم فایده نداره چون فقط با بچه من این مدلی نیست با آدم بزرگ هم بلد نیست خوب رفتار کنه و جیغ میزنه و زور میگه فقطططط

پیشنهاد: ۱- ب خواهرت بگو بچشو ببره مشاور.2-با محبت باید با این دختر رفتار بشه نه زور و تهدید چون جواب عکس میگیرید .۲- پیشنهاد اون دوستی که گفت یه کادو بخر بده پسرت بده بهش عالیه .به نظرم حس حسادت داره این دختر . دو تا بچه رو ببرین بیرون یه خریدی براش با سلیقه خودشون انجام بدید و با این کار اون بچه شرمنده بشه از این کارش 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
نه من بچمو نمی‌زنم اصلا ولی خواهرم تا تونسته زده و فحش داده از خودم بدم میاد تا الان هیچی نگفتم و جد ...

گ و ه خوردن همشون

دیگه اجازه نده

از هر جا جلو ضررو بگیری منفعته

خواهرتم پس خودش خرابکاری کرده

فقط کاش یه اینه بگیری جلوش ببینه حاصل تربیت گوهر بارشو

هر چه از دوست رسد نیکوست...

این دختر تو خونه کتک میخوره ، واسه همین میزنه

پسر منم کوچیکیش بیش فعال بود و گاهی بی ادبی میکرد . مجبور میشدم بزنمش

یکبار یه بچه ای را زد و هل داد  که کارش به بیمارستان کشید 😭😭😭

کلی عذاب و درد کشیدیم حتی تهدید به شکایت شدیم . یادش نبخیر 

دیگه سعی کردم نزنمش

به شوهرت بگو دستش را محکم بگیره و زل بزنه تو چشمش و بگه نبینم بچمو بزنی

مادر پدر اون دختر هم نزنندش

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
اره بچه ت داره اسیب می بینه دو روز تو هفته می بینیش با بچه ت تنها نذارش.و تمام مدت با بچه خودت باز ...

تنها نمیذارمش .

همش به بچم میگه بیا باهم بازی کنیم ما دوستیم ما باهم خوبیم و...

بعد می‌بره میزنش تو اتاق سر هرچیزی .

بچم هم گول میخوره خودم هم همیشه پشت بند بچم هستم هنوز انقدر پررو هست

پیشنهاد: ۱- ب خواهرت بگو بچشو ببره مشاور.2-با محبت باید با این دختر رفتار بشه نه زور و تهدید چون جوا ...

ببین این کارها رو انجام دادم و سه ساله میگم ببر مشاور تازگی خواهرم داره می‌بره .

ببین اینجوری هست که بیرون میبرم یکسره میگه بپر جلوی ماشین و... 🥴😑

یا به بچم میگه وقتی خوابی مامان بابات کتکت زدن و...

کلا افکارش داغونه با کادو و .‌‌ درست نمیشه 

گ و ه خوردن همشون دیگه اجازه نده از هر جا جلو ضررو بگیری منفعته خواهرتم پس خودش خرابکاری کرده فق ...

الان قبول ندارن همش میگن بیچاره خواهرت همچین بچه ای نصیبش شد🥴

چون بشدت اذیتش می‌کنه خواهرمو .

واقعا هم جمله اولت درست بود 

سلام.یه راه دیگه ای وجود داره چون خواهر زاده تون هستش پس پیش خانواده خواهرتون هست،خواهرتون باید یه سری محدودیت برای رفتارش در نظر بگیره مثال میزنم اگر که ببینم به پسر کوچولوی آسیبی بهش برسونی تو رو مسافرت نمیبریم،باید بری خونه مادربزرگت یا فرض کنیم تا دم در سازمان بهزیستی یا داخلش ببرن و بگن میاریمت اینجا،یه چیزی شبیه این،چون باید بدونه که آسیبی که به کسی میرسونی تاوان داره پس تاوانش رو باید پس بدی.امیدوارم که خواهرتون همکاری کنه اگر که خواهرتون همکاری نکرد،البته روش دیگه ای هم وجود داره.ببینید که خواهر زاده تون به چی علاقه داره،یه هدیه براش بگیرین و بهش بگین اگر که به پسرم آسیبی برسونی هدیه رو پس میگیرم شاید جواب بده.ولی هیچ کس مثل خانواده خودش نمیتونه کنترلش کنه.میدونم سخته اما دنبال راهی باش که همدیگر رو کمتر ببینن تا بزرگتر بشن و خواهر زادهتون درکش کنه.تشکر که وقت گذاشتین.

دقیق بخوام توصیفت کنم؛تو همونی هستی که حالم رو خوب میکنی،همونی که باهاش میتونم از ته دل بخندم،همونی که کنارش میشه خسته نشد،همونی که تو روزای سختم میتونم دلم رو خوش کنم به بودنت،بغلت دوای دردمه،دستات گرمابخش زندگیمه،صدات تسکین دهنده دردامه،من با داشتن تو بی نیازترینم.میخوام بدونی اونقدر بودنت قشنگه و حال دل منو خوب میکنه که من حاضرم هیشکی نباشه ولی تو باشی واسم،دور بودنت بگردم.تقدیم به پرنسس دوست داشتنی زندگیم.
این دوروز کامل حواست بهش باشه اصلا نزار نزدیک بچه ات بشه باید از همون بچگی نمیزاشتی چطورتحمل کردی بچ ...

از بس پدر مادر و خواهرم گفتن تو حساسی دخترم بچس و... بزرگ شن باهم دوست میشن و آل و بل خدا لعنتشون کنه که من فقط بهشون میگفتم و واکتششون این بود همیشه سکوت و سکوت کردم