2777
2789
عنوان

ازدواج توی ۱۸ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 24 پست

مسئله اینه که اونا معمولا مشکلاتشون رو بیان نمیکنن و هرچیم بشه معمولا جلوی دید عموم قرار نمیدن واسه همین ممکنه فکر کنیم چقدر خوشبختن و مشکلی ندارن درحالیکه همچین چیزی امکان نداره حتی اگرم ازدواجشون موفقیت امیز باشه بازم بدون چالش نیست.

من بطور کلی با ازدواج تو سن پایین مخالفم چون شخص تجربه نداره اگاهی زیادی نداره ساده ست ممکنه تصمیمات هیجانی بگیره و شخصیتش به ثبات نرسیده باشه و هزارتا دلیل دیگه

حالا جدا از سن بهترین وقت زمانیه که اشخاص مستقل شده باشن و از نظر روحی و ذهنی و ..‌. امادگی داشته باشن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسمش گارناچو هستش برو خودت ببین  بعدش والا هر کدوم از فوتبالیستا رو ما دیدیم سن پایین ازدواج ک ...

خب الان چیو میخوای ثابت کنی؟

اگه سن پایین دوست داری ازدواج کنی برو ازدواج کن!!!

قرار نیست چون یکی دو تا آدم معروف که خودشونو انداختن تو‌چاه ماهم بریم‌خودمونو بندازیم‌تو‌چاه!!

اسمش گارناچو هستش برو خودت ببین  بعدش والا هر کدوم از فوتبالیستا رو ما دیدیم سن پایین ازدواج ک ...

من اینایی که میگی نمیشناسم ولی این مورد هست

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 
جرم ؟؟ یعنی الان هرکسی زیر ۱۸ ازدواج کرده ، مجرمه ؟😐😐

اگه یک مردی که سنش بالا باشه با یک دختر زیر 18 ازدواج کن مجازات داره داخل خارج ولی داخل کشوری مثل ایران و عربستان و کلا کشورای اسلامی اینجوری نیست و از نظرشون خوب هم هست

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 
خب الان چیو میخوای ثابت کنی؟ اگه سن پایین دوست داری ازدواج کنی برو ازدواج کن!!! قرار نیست چون یکی ...

خانوم عزیز اسمش روشه سایت نظرسنجی 

برای من جالب بود این سوال پیش اومد 

شما واقعا اصلا لحن گفتاری خوبی ندارین!خواهشا قبل اینکه وارد جامعه شید یکم روی خودتون کار کنین ک اینجور بی دلیل به کسی نپرید ممنونم‌

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
من اینایی که میگی نمیشناسم ولی این مورد هست

جزو فوتبالیستای خیلیی مشهورن ، فیل فودن ک تیم ملی و لیگ انگلیس بازی میکنه معروفه بازیکن خوبیه 

این یکیدهم ک بچش به دنیا اومد ارژانتینی هست  تیم ملی و اینا باشگاهشو نمیدونم . 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
خانوم عزیز اسمش روشه سایت نظرسنجی  برای من جالب بود این سوال پیش اومد  شما واقعا اصلا لح ...

اولا من به شما بی احترامی نکردم 

دوما پریدن به این و اون کار شما و خانوادته درست حرف بزن.

سوما نظر سنجی گذاشتی ما هم گفتیم اشتباهه بعد شما ریپلای میکنی اسمش فلانه یکی دیگه هم هست برید ببینید.

منم در جوابتون گفتم خب که چی؟؟؟

اگه الان جوابی داری بگو و الا اصلا خوشم نمیاد از کسایی که خودشونو به نفهمی و‌کوری و‌کری میزنن.

ریپلایمم نکن که حوصله ندارم.

اولا من به شما بی احترامی نکردم  دوما پریدن به این و اون کار شما و خانوادته درست حرف بزن. سوم ...

دقیقا شما با لحن طلبکارانه با من حرف زدی و همچنان داری حرف میزنی ببخشیدا ولی توی جیبامو نگاه کردم ارث پدریتونو ندیدم!!!!! 

در ضمن موضوع تاپیک مشخص بوده ، اگر شما مشکلی داری نباید نظر بدی 

نفهم و کور هم مشخصه چه کسی هست!