2777
2789
عنوان

مامانی عزیز گهواره برقی یا نَنو؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6434 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا گهواره  و ننو نگرفتم  راحت رو پام یا زیر سینه میخوابه

به نظرم بهترین راهه 

تو مهمونیا هم ادم راحته 

ولی گهواره و ننو برا بیرون خونه دردسره 

و اینکه گهواره چون فضاش مثل قفسه اصلا بعضی بچه ها دوست ندارن

اينه عزيزم فك كنم تا ١١كيلو قابل استفاده بود ولي من دخترم هنوزم روش ميشينه تكون ميخوره ١٥ كيلوعه ال ...

خیلی خوشگله طرحش خوبه من یه جور دیگه مد نظرم بود ولی انگار این بهتره،،چ مارکیه؟میدونی؟

به نظرم بهترین راهه  تو مهمونیا هم ادم راحته  ولی گهواره و ننو برا بیرون خونه دردسره&nbs ...

دقیقا 

منم میخواستم گهواره ننو بخرم مادرمم همینارو گفت دیگه کنسل کردم شوهرمم گفت بعدا لازمت شد میخریم که دیگه لازمم نشد 

مهربون باشیم
به نظرم بهترین راهه  تو مهمونیا هم ادم راحته  ولی گهواره و ننو برا بیرون خونه دردسره&nbs ...

آخه نمیتونمم هیچی براش نگیرم بچه اولیه ذوق دارم،همین الانم انگار عذاب وجدان دارم ک نظرم برا گهواره برقی داره عوض میشه و ننو میخوام بگیرم

یعنی هیچی براش نگیرم؟

برا من که الان یه ساله شده ، اغلب وسایل بی استفاده بودن،  

مثلاً کریر ، خودش سنگین بود حملش سخت بود 

گهواره که ریفلکس داشت ، و بد خواب بود و میچرخید،

تخت کنار تخت مادر بگیر 

بقیه رو اگر هزنه مهم نیست و بعد انبار داری ورشون داری یا هر چی، بگیر ، اسباب بازی هم اگر از قبل بگیری هیچ جذابیتی نداره براشون، ولی تو هر سنی یهو یه چیز جدید ببینن، تا وقتی که دیگه خودشون انتخاب کنن بیشتر دوس دارن

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
آخه نمیتونمم هیچی براش نگیرم بچه اولیه ذوق دارم،همین الانم انگار عذاب وجدان دارم ک نظرم برا گهواره ب ...

ننو نگیریااااا واقعا میفتی تو دردسر 

بچه رو هرجور همون اول بار بیاری عادت میکنه 

من بچمو گداشتم ننو بیچااااره شدم حالا خود دانی 

ادم تا تجربه نکنه درک نمیکنه 

برا من که الان یه ساله شده ، اغلب وسایل بی استفاده بودن،   مثلاً کریر ، خودش سنگین بود حملش سخ ...

آره عزیزم راجب اسباب بازی خودمم همین نظر رو دارم گفتم چندتا بگیرم یکم بازی کنه تا بعدا ک خودش ببینه و بخواد ولی باباش داره براش می‌خره گوش نمیده🤕

خیلی خوشگله طرحش خوبه من یه جور دیگه مد نظرم بود ولی انگار این بهتره،،چ مارکیه؟میدونی؟

بيكو عزيزم

وقتايي كه ميرفتم حمام بچه رو مينشوندم توش ب اس موزيكاشو ميزاشتم،رقص نور ميزاشتم ..اينقد باهاش سرگرم ميشد منم به كارام ميرسيدم

ميز غذا هم كه داشت بزرگتر كه شد فقط تو همون غذا ميخورد