2777
2789
نه نجات پیدا کرد

چجوری

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عایا میدانستید افغانی است؟

نه. ولی بازیش خیلی بده یعنی اصلا مناسب این نقش نیست تو فصل یک اوکی بود ولی نقش یه آدم قوی و مستقل و اینا بهش نمیخوره

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

هدفشون این بوده که نشون بدن در ظاهر خیلی خوب و مهربونه ولی باطن خوبی نداره ولی به عنوان شخصیت طلوعی که شخصیت پردازیش اینه که قدرت مند و..  رو نمیتونه خوب ایفا کنه.

از توی گور لوکیشن فرستاد برای رفیقش اومد نجاتش داد😐

برگاااااام 😂😂😂😂

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
میذارنش تو تابوت خاکش میکنن زنگ میزنه دستمالچی  لوکیشن میفرسته دستمالچی میاد نجاتش میده

پس همون دقیقه نمرده

چجوری

🚫کاربرانی که قصد تماشای سریال رو دارند و هنوز ندیدند،این پست رو نخونند  

بعد از ضربات چاقو و گذاشتن توی تابوت و دفن شدن زیر خاک،به هوش اومد و با دوستش تماس گرفت و لوکیشن فرستاد و ...  نجات پیدا کرد

2810