2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره اقتصاد یه بخش تحلیلگری داره و یه بخش حل مسائل از لحاظ تحلیلش برات سخت نیست اما ریاضیش ... 

برای من سخت بود چون ریاضی انسانی خیلی سادس اما اقتصاد اینطوری نیست و کسایی از ریاضی و تجربی اقتصاد میخونن ریاضیش براشون راحت تره 

منم انسانی بودم و رفتم اقتصاد ولی زده شدم و رشتمو تغییر دادم 

اما همکلاسیم ک اونم از انسانی بود هم علاقمنده و هم پتانسیلشو داره.. و درکل با مشاورم صحبت کردم بهم گفت انتخابت درست نبوده 

بستگی داره اقتصاد یه بخش تحلیلگری داره و یه بخش حل مسائل از لحاظ تحلیلش برات سخت نیست اما ریاضیش ... ...

والا منم تو انتخاب رشته زدم اول روانشناسی بعد مشاوره بعد حسابداری بعد اقتصاد دیگه نمیدونم کدوم بیارم 

یه سوال همه ی رشته ها زیان انگلیسی دارن ؟

بعد اینجوری یاد میگیریم ؟

مثلا طوری که مسلط شویم به زبان ؟

والا منم تو انتخاب رشته زدم اول روانشناسی بعد مشاوره بعد حسابداری بعد اقتصاد دیگه نمیدونم کدوم بیارم ...

میدونی مشاورم بهم گفت انتخابت شناور بوده و بهترش این بود ک رشته تخصصی خودت رو انتخاب میکردی رشته خشن و مردونه ای باید بورس باز باشی و این حرفا ... دیگ بهرحال اینطوری شد دگ😅 

حسابداری راحت تره، مشاورم از روانشناسی ملو تره.. اما میگم بازم ب هرکسی بستگی داره و علاقه خب خیلی مهمه من حقیقتا علاقه آنچنانی نداشتم 

ارع دیگ زبان جز واحد عمومیت میشه 

تو دانشگاه ما اینطوری ک اول تعیین سطح میشی و طبق نتیجه زبان میخونی ک من زبان هنوز برنداشتم چون دیگ از اقتصاد انصراف دادم ... تسلطشو نمیدونم فکر نمیکنم مثل آموزشگاه اوکی باشه ولی خب من دقت نکردم دیگه چون زبانم چندسال پیش تموم شده زبان دانشگاه برام مهم نبود ..  

میدونی مشاورم بهم گفت انتخابت شناور بوده و بهترش این بود ک رشته تخصصی خودت رو انتخاب میکردی رشته خشن ...

مرسی از توضیحات کاملتون 

ممنون که وقت گذاشتین ♥️