2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه سفره یلدای من

| مشاهده متن کامل بحث + 52 بازدید | 66 پست
http://s9.picofile.com/file/8282855134/Screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7_%DB%B0%DB%B1_%DB%B1%DB%B8_%DB%B0%DB%B9_%DB%B3%DB%B1_%DB%B1%DB%B7.png
خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔
http://s3.picofile.com/file/8282855226/Screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7_%DB%B0%DB%B1_%DB%B1%DB%B8_%DB%B0%DB%B9_%DB%B3%DB%B1_%DB%B2%DB%B8.png
خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

http://s4.picofile.com/file/8282855268/Screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7_%DB%B0%DB%B1_%DB%B1%DB%B8_%DB%B0%DB%B9_%DB%B3%DB%B0_%DB%B5%DB%B4.png
2805
با عرض سلام خدمت خانم تهرانی عزیز و عرض تبریک به دوستانی که برنده مسابقه شدند. من اکرمی مشاوره فروشگاه بزک هستم و برای راهنمای استفاده از جوایز در خدمتتونم فروشگاه زیبایی بزک اولین و بزرگترین فروشگاه اینترنتی زیبایی کشور با 8 سال فعالیت در خدمت همه مردم عزیزمان هست. سایت زیبایی بزک مفتخر هست محصولات آرایشی-بهداشتی و درمانی که دارای مجوز بهداشتی و لیبل اصالت هست را با ضمانت کاملا اصل و بدون واسطه در اختیار هم وطن های عزیزمان قرار دهد. همچنین فروشگاه زیبایی بزک لیبل نماد اعتماد از طرف وزارت صنعت و معدن و وزارت ارشاد را دارا می باشد. تمامی محصولات توسط متخصصین مورد تجویز هستند. فروشگاه زیبایی بزک
مشاوره رایگان 09308665973 همه روزه از ساعت 9 صبح تا یازده شب به ما بپیوندید bazaakir@ در فروشگاه لوازم ارایشی و بهداشتی بزک  دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت و معدن و وزارت ارشاد اسلامی
کرم شستشوی پوست صورت و بدن هالیوود عوامل زیادی در ایجاد جوش ، چربی پوست دخالت دارند . وقتی پوست چربی بیش ازاندازه ترشح می کند به دنبال آن جوش های ریز و گاهی بزرگ در صورت نمایان می شود. با استفاده از کرم شست و شوی هالیوود می توانید چربی پوست خود را کاهش دهید ، این کرم کاملا گیاهی شامل آلوورا ، درخت چای و پرتقال سطح پوست را از وجود باکتری ها تمیز کرده و مانع جوش زدن می شود . فواید پرتقال : یکی از فواید پوست پرتقال خاصیت شفافیت بخشی آن به پوست است، روغن پوست آن، خاصیت ضدمیکروبی و ضدالتهابی دارد. فواید آلوورا : خواص ضدالتهابی آلوئه ورا برای درمان لکه های پوستی، جوش و سایر مشکلات پوستی مفید است ، افرادی که پوست چرب دارند با استفاده از آلوورا می توانند جوش های پوستی را تسکین دهند . فواید درخت چای: درخت چای بعنوان درمان و جلوگیری از ایجاد جوش صورت و بدن مورد استفاده قرار میگیرید. درحالت کلی کرم شست و شو دهنده با PH پوست مطابقت دارد و مواد قلیایی در آن استفاده نشده است به خوبی جوش و چربی اضافی پوست را از بین برده و رطوبت رسانی فوق العاده ای به پوست می دهد. موارد کاربرد کرم شست و شو دهنده صورت هالیوود : – درمان جوش صورت – تمیز کننده عمقی پوست از وجود چربی – روشن کننده پوست – حاوی پرتقال ، آلوورا ، درخت چای طریقه مصرف : روزانه دو مرتبه بر روی پوست بزنید و به آرامی ماساژ بدهید بعد از ۱۰ دقیقه بشورید.
مشاوره رایگان 09308665973 همه روزه از ساعت 9 صبح تا یازده شب به ما بپیوندید bazaakir@ در فروشگاه لوازم ارایشی و بهداشتی بزک  دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت و معدن و وزارت ارشاد اسلامی
سلام مبارکشون باشه ایشالا امیر پرهام عزیزم جزو برنده ها باشه خیلی دوستش دارم هم خودش هم مامان ش خانم تهرانی جایزه های اسفند هم بدید خواهشا تموم بشه ممنونم
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
روغن آرگان آگرادو این روغن که به طلای مایع هم مشهور هست خواص زیادی داره 1) جوان کننده پوست 2) پیشگیری و درمان از چروک سطحی پوست 3) درمان ترک های بارداری به رنگ قرمز 4) نرم کننده ، احیا کننده ، تقویت و افزایش رشد مو نحوه ی استفاده : برای موها هر هفته سه بار قبل از حموم رفتن مقداری رو روی موها ماساژ بدید و بزارید یک ساعت بمونه و شستشو بدید . برای پوست میتونید هفته ای سه بار به مدت یک ساعت بزارید روی پوست بمونه و دوش بگیرید.( دوستان عزیز دوش گرفتن بعد از استفاده از روغن های درمانی ، ماسک های درمانی یا خانگی بسیار مفید می باشد. ) برای بدن هر رو بزنید و هر زمانی دوست داشتید بشورید.
باز هر سوالی داشته باشید من در خدمتم
برندگان عزیز لطفا آدرس پستی و کد پستی به همراه شماره تماس رو برای بنده ارسال کنید در پیام خصوصی
دختر نازم نفس و پارمیدا عزیز ببخشید از تاخیر طولانی مدتی که در جوایز اسفند بوجود اومده. داریم کارهاش رو انجام میدیم. خبر میدم خدمتتون
مبارک باشه
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
2810