2777
2789
چند وقته اینجوری شدی؟؟وچندوقته دارو میخوری؟؟تاکی باید بخوری

سالهای زیادیه اینجورم پانیک وسواس فکری 

اضطراب بی دلیل 

نهایت رفتم دکتر فقطم یه قرص میخورم 

دوساله میخورم . دلم نمیخاد قطش کنم. حالمو خوب میکنه چرا قط کنم . عوارضی هم نداشته برام. 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند وقته اینجوری شدید؟؟چندوقته دارو میخوری؟؟بی دلیل اینجوری شدیذ؟

قبلا مشکل افسردگی داشتم ولی پنیک نداشتم دارو خورده بودم و یه سال بود دیگه مشکل نداستم دکارم دارو هامو قطع کرده بود  بعد بی دلیل از خرداد پارسال اینطوری شدم

چن بار  زنگ زدم اورژانس  دکتر تو کلینیک شبانه روزی میرفتم چون شب دیر وقت حالم بد میشد بعد رفتم دکتر قلب بخاطر تپش و اونجا بهم گفت برم روانپزشک از تابستون دارم دارو میخورم 

قبلا مشکل افسردگی داشتم ولی پنیک نداشتم دارو خورده بودم و یه سال بود دیگه مشکل نداستم دکارم دارو هام ...

خب با دارو خوب شدی؟؟الان راحت همه جا میری بدون ترس؟؟,افسردگیتون هم بی دلیل بود؟

خب با دارو خوب شدی؟؟الان راحت همه جا میری بدون ترس؟؟,افسردگیتون هم بی دلیل بود؟

اره  با دارو خوبم  ولی د  کل زیاد  تو شلوغی نمیتونم بمونم  اگه خیلی ذهنم درگیر بشه یا زیاد خسته بشم و حالم بد بشه یه قرص علاوه بر قرصای روزانه دارم اونو میزارم زیر زبونم سریع خوب میشم 

بی دلیل که نه  از بچگی تو فشار زندگی بودم 

چه علایمی داری توروخدا؟

تپش قلب  لرزش از درون بدن ک شاید کسی ام نفهمه 

فشار خونم میره بالا  و یه ترس زیاد ازین که فکر میکنم سکته میکنم بعد باید برم یه جایی  گوشه ی یه پارک که کسی نیس اونقدر بمونم تا گریم بگیره و شدیدا گریه کنم تا تموم بشه    البته با دارو خورن دیگه این حالتا رو ندارم فقط تا میبینم تپش قلبم داره شروع میشه قرصمو میخورم 

قبلا هم علاقه به جمع نداشتی یا چون حالت بد میشه نمیتونی؟

کلا دوست نداشتم جمع رو  هم درونگرا بودم هم بنظرم آدما مسخره و دو رو میومدن   ولی بعد از پنیک دیگه تحمل شلوغی و آدما برام سخت تر شد 

بازار چی راحت میری الان؟؟بدون ترس ودلشوره؟

بازار آره  چون هر وقت بخوام میام خونه  ولی اگه با کسی رودربایستی داشتته باشم و اون  بخواد زیاد بمونه و بتابه نمیتونم... قبلا با همسایه م  رفتم بیرون طولانی شد تو شلوغی  خسته شدم  اومدم شب حالم بد شد  اون موقع هنوز نمیدونستم پنیکه  بعدش رفتم دکتر  ...   الان دیگه مواظبم که جایی که دوست ندارم زیاد نمونم 

2810