2777
2789
چندسالتونه؟سرگیجه ام میگیری؟؟یه سمت سرت درد میگیره؟

گاهی سرگیجه میگیرم  خیلی کم   سردردم نه به اون شکل سردرد میگرنی داشتم از بچگی  بیشتر تپش قلب   بهم ریختگی و ترس  ...خیلی حال بدیه  اصلا نمیشه توضبح داد  ۳۵ ساله ام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارو چی میخوری؟هرروز میخوری؟؟تیرویید نداری؟

تیروئید نمیدونم  خیلی وقته ازمایش ندادم  فکر نکنم داشته باشم   دارو دو تا ایمی پرامین ۲۵  یکی ظهر یکی شب و آسنترا ۵۰ روزی یکی     برا مواقع ضروری قرص آلپروزام نصفشو زیر زبون  و اگه تپش قلب بگیرم پراپانول ده یکی 

شما دارو میخوری؟

تیروئید نمیدونم  خیلی وقته ازمایش ندادم  فکر نکنم داشته باشم   دارو دو تا ایمی پرامین ...

نه من پارسال برام سرترالین ۵۰وچندتا دیگه نوشتن اما دوسه تا خوردم حالمو بدتر کرد دیگه نخوردم....من تپش قلب ندارم بیشتر گیج ومنگ میشم و دلشوره دارم

تیروئید نمیدونم  خیلی وقته ازمایش ندادم  فکر نکنم داشته باشم   دارو دو تا ایمی پرامین ...

الان چند وقته اینجوری شدید گفتید؟؟راستی اونموقع افسردگی گرفتید چندمدت درگیرش بودی؟؟

الان چند وقته اینجوری شدید گفتید؟؟راستی اونموقع افسردگی گرفتید چندمدت درگیرش بودی؟؟

برا افسردگی حدود  ۶ سال دارو خوردم تا خوب بشم

یک سال تقریبا حالم خوب بود و دارو نمیخوردم 

از خرداد ماه پارسال بخاطر یه سری مشکلات برای اولین بار دچار پنیک شدم  قبلش اصلا نمیدونستم چی هست 

برا افسردگی حدود  ۶ سال دارو خوردم تا خوب بشم یک سال تقریبا حالم خوب بود و دارو نمیخوردم  ...

افسردگیتون بی دلیل بود یا مشکلی داشتی توزندگیتون؟؟این پانیک هم شدی دلیل داشت یا بی دلیل؟

ازدواج کردی؟؟خب اگر مهمون بیاد حالت بد میشه؟

بله  ازدواج کردم   از موقع بیماریم تا الان که ۶  ۷ ماهه  مهمون خاصی نداشتم ولی فکر میکنم اگه مهمونی باشه که باهاشون راحت نباشم اره حالم بد میشه  ولی خب قرص الپروزام برا همین موقع ها جواب میده 

برا افسردگی حدود  ۶ سال دارو خوردم تا خوب بشم یک سال تقریبا حالم خوب بود و دارو نمیخوردم  ...

عزیزم سعی کن خودتو زیاد به دارو وابسته نکنی بیشتر نماز بخون وذکر بگو وار خدا کمک بخواه انشاالله خدا به همه کمک کنه

بله  ازدواج کردم   از موقع بیماریم تا الان که ۶  ۷ ماهه  مهمون خاصی نداشتم ولی ف ...

به نظرم خب کم کم داروهاتو زیرنظر دکترت قطع کن مواقعی که حالت خیلی بده همون قرصی که میگی بخور

افسردگیتون بی دلیل بود یا مشکلی داشتی توزندگیتون؟؟این پانیک هم شدی دلیل داشت یا بی دلیل؟

افسردگیم اره از  بچگی تو خانواده ناسالمی بزرگ شدم... دکترمیگفت افسردگیت  از بچگی بوده که درمان نشدی 

دلیل  پنیکم .. دخترم براش یه مشکلی پیش اومد و یه مدت تو فشار روحی بودم و همون عاملش شد  

2810