2777
2789
عنوان

از غصه خوابم نمیبره دیگه تحمل این حجم از مشکلاتو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 51 پست
متوجه ام  من درک میکنم با چنین بچهای یه آشنایی دارم  دعا میکنم که خدا صبر و توانایتو روز ...

منن که خودم داغغونم هیچی ازم نمونده با شوهرم هم مشکل دارم اگر این بچه نبود باهاش نمیموندم یه مدت آسنترا مصرف میکردن برا افسردگی و وسواس فکری که ولش کردم اینقدر هزینه های بچه بالاست که دیگه نمیتونم برا خودم هزینه کنم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدس میزنم همین خانم زیر پای صاحب خونه نشسته که آوارمون کنه موندم چه خاکی به سرم بریزم

عزیزم خدا رو داری از هیچی نترس از اینکه پیش صاحبخونه پشت سر شما بد گویی کنن یا هر حرف بیخودی دیگه از جا به جایی نترس  شاید مصداق این حرف بشه عدو شود سبب خیر  اگه درست نوشته باشم شاید صلاح تو جابه جایی باشه موقعیت بهتر پیش بیاد براتون شاید اصلا جابه جا نشین الان غصه اتفاقی که نیافته رو نخور 

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
عزیزم دکتر راهی نداشت یکم اروم بشه خودشم کمتر اذیت بشه؟

گذاشتم گزارش معلمشو بشنوم یه ویزیت ببرم پیش دکترش شنیدم ریسپریدون آروم میکنه ولی داروی حساسیه و پر عارضست خصوصا با ریتالین باید بدم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
گذاشتم گزارش معلمشو بشنوم یه ویزیت ببرم پیش دکترش شنیدم ریسپریدون آروم میکنه ولی داروی حساسیه و پر ع ...

یه دکتر خوب ببر عزیزم خدای بچه توام بزرگه غصه نخور انشالله مشکلاتت حل میشه

اگه نذاری انجام بده بهم ریختگی روانی بهش دست میده اینجور بچه ها رفتارهای کلیشه ای دارن و حرکات تکرار ...

خدارو هزار مرتبه شکر تو طیف هایفانکشناله هوشش خیلی خوبه موسیقی رو به راحتی یاد گرفت اتفاقا نقاشیش هم خوبه به مسائل علمی علاقه داره به شدت پرسشگره خیلی بچه خاص و جالبیه همه درمانگراش عاشقشن

خدارو هزار مرتبه شکر تو طیف هایفانکشناله هوشش خیلی خوبه موسیقی رو به راحتی یاد گرفت اتفاقا نقاشیش هم ...

ازاین بابت خداروشکر کن . من شاگردایی دارم که هم اتیسمن هم بیش فعال وهم کم توان دهنی اند هوشبهرپایینی دارن و خیلی کم یاد میگیرن . برای شما ازاون باهوش هاس حداقل . امیدوارم مشکلاتتون حل بشه

حداقل همون آسنترا و ادامه بده  شوهرت همراهت هس تو این مسیر؟

دلم از دستش خونه کاش مشکلم فقط بچه بود همش میگم یه مشکل هم کافی بود برا از پادرومدنم چه جوری این همه گرفتاری رو یه جا تحمل میکنم منی دختر نازپرورده و سختی ندیده ای بودم

یه دکتر خوب ببر عزیزم خدای بچه توام بزرگه غصه نخور انشالله مشکلاتت حل میشه

مممنون عزیزم

عزیزم درکت میکنم پسر من تا ۴ سالگی نمیتونست حرف بزنه خیلی جیغ میکشید همسایه ها شاکی بودن چقدر اذیت شدم چقدر درمان کردم 

مردم چقدر قضاوت کردن میگفتن چرا دکتر نمی‌بری مشکلش چیه یا ساکتش کن 

انشاالله یه جای خوب پیدا کنید برید پسرت با آرامش بتونه تمرین کنه

ازاین بابت خداروشکر کن . من شاگردایی دارم که هم اتیسمن هم بیش فعال وهم کم توان دهنی اند هوشبهرپایینی ...

شما معلم مدرسه عادی هستین ؟

مطمئنا بچه منم تحصیلش بدون چالش نخواهد بود این بچه ها حتی با هوش خوب توی یه آیتمایی اختلال یادگیری دارن بچه من گفتارش اختلال داره این بچه ها با وجود هوشبهر طبیعی به بالا های ریسک اختلال یادگیرین همینا نگرانم کرده ولی اینقدر براش تلاش میکنم تا این بچه رو در نهایت به جایی برسونم چون میدونم بچه خاصیه

کااش ما هم حد اقل یه خونه از خودمون داشتیم قشنگ مستاجریمونو زد تو سرمون میگفت اینجا همه مالکن به جز ...

خدا از این ادمای بد ذات و خبیث نگذره

ماهم امشب صاحبخونمون اومد دم در بخاطر در کوچه که باز مونده بود کلی حرف بارمون کرد🥹🥹🥹

خدا میدونه چقدر خفتم داد

ماهم مول شما هستیم عزیزم غصه نخور

خدا بزرگه 

گرچه خدا هم یاور ظالمین شده نه مظلومین

انقدر دلم‌برای بابام میسوزه سر این سن و سال باید خفت و‌تحقیر بشنوه🥹🥹🥹

خدا از این ادمای بد ذات و خبیث نگذره ماهم امشب صاحبخونمون اومد دم در بخاطر در کوچه که باز مونده بود ...

الههههی عزیزم 🥺

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
شما معلم مدرسه عادی هستین ؟ مطمئنا بچه منم تحصیلش بدون چالش نخواهد بود این بچه ها حتی با هوش خوب تو ...

نه مدرسه ی استثنایی ام . پس حتما پیش گفتار درمان ببرید . بچه های اتیسم با تصاویر همه چی وبهتر یادمی گیرن . و یه سری مدرسه های خاص برای این ها هست که باید برن اونجا . چون اموزش این ها فرق داره. 

نمیگم دعوا کن ولی زیادم نگو ببخشید حق دارید چون واقعا بعضیا دور برمیدارن منم اول فراخواهید کردم شما ...

دققیقا همینن خانمه ازون سلیطه ها بود هر چی محترمانه حرف میزدم بیشتر شلوغش میکرد داداشمم بهم گفت هم خونه ایش تمرین ویلون میگرد مبتدی هم بودبا صدای بد بعد از اعتراض همسایه قرار شد از ساعت پنج به بعد ساز بزنه بعد ازون همون همسایه شروع کرد به بهانه گیریا و اذیتای دیگه دیدیم کلا این آدم اذیت کنه همخونه ایم هم گفت هر ساعتی دلم بخواد ساز میزنم

2810