2777
2789
عنوان

از غصه خوابم نمیبره دیگه تحمل این حجم از مشکلاتو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 51 پست
خدابزرگه عزیزم ولی ناراحتم هیچکی مادری مثل من که بچه اختلال دار داره رو درک نمیکنه گاهی از ته دلم نف ...

انشااله مشکلاتت حل میشه خدا بزرگه بنظرت با فکر و خیال درست میشه بسپار به خدا انشااله خونه بهتر اجاره کمتر پیدا میکنی 

درکت پیکنم متاسفانه منم همسایه این مدلی داشتم انتظار داشت بچمو خفه کنم ساعت ۷ شب اصلا منطق نداره ولی ...

مییگه بگو بره نقاشی بکشه میگم بچه من بیش فعاله نمیتونه میگه ببرش بیرون اصلا حالیش نیست توقع داره بیست چهار ساعت آواره پارک و خیابون بشیم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای بیش فعالیش قرص میخوره؟

برا مدرسه بهش میدم مشکلش اینجاست که خیلی جیغ میزنه زود عصبی میشه فقط پر تحرکی نیست

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
هیچکس درک نمیکنه فقط قضاوت میکنن فکر میکنن بچه رو درست تربیت نمیکنیم بی مسئولیتیم

عزیزم نه شما تقصیری داری نه همسایه ها بلاخره هرکس دوست داره آرامش داشته باشه حتی خود شما دوست داشتی پسرت آروم باشه در آرامش باشی اصلا به این فکر نکن که بقیه بگن شما بچه درست تربیت نمیکنی اتفاقا شما یه مادری هستی که بیشتر مادری می‌کنی 😊♥️

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
عزیزم می‌دونم خیلی سخته من بچه های خواهرم رو دیدم کاملا درک میکنم چی میگی حالا اونا خونه ویلایی داشت ...

کااش ما هم حد اقل یه خونه از خودمون داشتیم قشنگ مستاجریمونو زد تو سرمون میگفت اینجا همه مالکن به جز شما و یه چندتا دیگه خیلی ناراحت شدم

برا مدرسه بهش میدم مشکلش اینجاست که خیلی جیغ میزنه زود عصبی میشه فقط پر تحرکی نیست

اره این ویژگی بچه های اتیسم هست . اگه بخای نذاری سازبزنه بهم میریزه بچه های اتیسم ازتغییر بیزارن

مییگه بگو بره نقاشی بکشه میگم بچه من بیش فعاله نمیتونه میگه ببرش بیرون اصلا حالیش نیست توقع داره بیس ...

نمیگم دعوا کن ولی زیادم نگو ببخشید حق دارید چون واقعا بعضیا دور برمیدارن

منم اول فراخواهید کردم شمارمو دادم اگر بی موقع سرو صدا زیاد شد زنگ بزنه به خودم منم دیدم داره گیرای الکی میده که یادش بده گفتم من خودم فکر تربیت بچه هام هستم هرچقدر که یه بچه ی ۳ ساله بفهمه بهش میگم بعدم ما بیشتر اوقات خونه نیستیم تابستونم کلا میرم شهرستان این سر و صدایی که میگی ماله دعوای  هرشب خودتونه

یککی میگه اتیسم یکی میگه فقط اس آی دی و ای دی اچ دی به خاطر اس آی خیلی جیغ میزنه و نا آرومه وحشتناک ...

پسر دایی منم اول گفتن اوتیسم 

بعدش معلوم شد اختلال پو حافظه شنیداری داره 

❤💍جان من است او
چند سالشه پسرت خواهر زاده منم بیش فعاله همیشه همسایه پایینی میاد در خونه خواهرم دفعه قبلم واسش مامور ...

بچه من شش سالشه مشکل بچه من فقط پر تحرکی نیست مشکلاتش شبیه اتیسم  خیلی جیغ میزنه

کااش ما هم حد اقل یه خونه از خودمون داشتیم قشنگ مستاجریمونو زد تو سرمون میگفت اینجا همه مالکن به جز ...

عزیزم بعضی ها بلد نیستن خوب حرف بزنن نمی‌دونن که با حرف هاشون دل می‌شکنن ولی شما دلت نشکنه خدا حواسش هست به همه.

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
هیچکس درک نمیکنه فقط قضاوت میکنن فکر میکنن بچه رو درست تربیت نمیکنیم بی مسئولیتیم

متوجه ام 

من درک میکنم با چنین بچهای یه آشنایی دارم 

دعا میکنم که خدا صبر و توانایتو روز به روز زیادتر کنه 

فقط اینکه خودتم به روانشناس مراجعه کن نذار روحیه ات خسته بشه و افسردگی بگیری 

داشتن اینجور بچها انرژی و روحیه بالا میطلبه

مهربون باشیم
اره این ویژگی بچه های اتیسم هست . اگه بخای نذاری سازبزنه بهم میریزه بچه های اتیسم ازتغییر بیزارن

کااری رو که بخواد بکنه رو بایییید بکنه هیچ جوره حریفش نمیشم نزارم شروع میکنه به جیغ زدن

عزیزم بعضی ها بلد نیستن خوب حرف بزنن نمی‌دونن که با حرف هاشون دل می‌شکنن ولی شما دلت نشکنه خدا حواسش ...

حدس میزنم همین خانم زیر پای صاحب خونه نشسته که آوارمون کنه موندم چه خاکی به سرم بریزم

کااری رو که بخواد بکنه رو بایییید بکنه هیچ جوره حریفش نمیشم نزارم شروع میکنه به جیغ زدن

اگه نذاری انجام بده بهم ریختگی روانی بهش دست میده اینجور بچه ها رفتارهای کلیشه ای دارن و حرکات تکراری نباید جلوی این حرکات و بگیری چون اونها ازاین طریق حس هاشون تحریک میشه . بنده خداها دست خودشون نیست اذیت میشن . اصولا اون باهوش هاشون توموسیقی  ونقاشی استعداد خاصی دارن

2810