2777
2789
عنوان

عمل دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 55709 بازدید | 126 پست
سلام دوستان. من ۳۰ سالمه و حدود چند سال قبل کمر دردم شروع شد ولی خب چون هر بار که درد داشتم به مدت ...

سلام عزیزم منم عین شمام الان یک هفته هست از درد اشک میریزم چند روز بعد عمل استراحت کردین من سرکار میرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. من ۳۰ سالمه و حدود چند سال قبل کمر دردم شروع شد ولی خب چون هر بار که درد داشتم به مدت ...

ببخشید عزیزم کمی راهنماییم میکنید؟؟

من دقیقا مشکل شمارو دارم

شما فیزیوتراپیو آب درمانی انجام ندادی؟؟؟ یسره عمل کردی؟؟

راجب عملت یکم توضیح میدی؟؟

پلاتین گذاشتن برات؟؟ عملت چقدر طول کشید؟؟ درد داشتی؟؟؟ چند وقت بعد عملت از جات بلند شدیو کاراتو کردی؟؟؟  الان کامل کاراتو انجام میدی؟؟؟ مشکلی نداری؟؟

ممنون میشمم راهنماییم کنی

چه مردانه کودکیهایم را پدری کرده ای مهربان همسرم❤
حدود سه روز بستری بودم چون عصر عملم کرد وگرنه زودترمرخص میشدم عملم حدود پنج ساعت بود ودردش هم باشیاف ...

سلام ببخشید شایددیرسوالم رو پرسیدم شما عمل کردین میزان درد هاتون چطوربود آیا در به قدری بود که آدم ازحال بره آخه مادرم عمل داره میترسم ازدردهای بعدازعمل که هیچ جوره نشه کنترل کرد

بعد از عمل حداقل سه ماه نبایید از جاش بلند بشه روی تخت استراحت کنند خیلی بهتره بعد از عمل وزن یه کیل ...

مطمئنم اصن نمیدونی عمل دیسک چی هست که این فرمایشاتو میکنی. سه ماه از جاش بلند نشه؟! زخم بستر نمیگیره بنظرت؟ همین سایت یه خانومی عمل کرد روز چهارم رفت سر کار.بخواد بچسبه به زمین که چسبندگی کانال نخاع میگیره؟

فقط خدا

ببخشید شما اوایل بعد عمل عصب پای راستت که درگیر بود درد نداشت؟ یا مثلا بگیره نتونی راحت راه بری؟

فقط خدا
مطمئنم اصن نمیدونی عمل دیسک چی هست که این فرمایشاتو میکنی. سه ماه از جاش بلند نشه؟! زخم بستر نمیگیره ...

من مادرم ۱۲ سال قبل عمل کرد پس بهتر از شما با شرایطشم اشنام نمیخواد بیایی اینجا برا من دکتر بازی دربیاری 

هیچکس بعد از چوار روز نمیتونه پس چرندیاتو گوش نده 

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
ببخشید شما اوایل بعد عمل عصب پای راستت که درگیر بود درد نداشت؟ یا مثلا بگیره نتونی راحت راه بری؟

دروغ که ندارن بگن مردمو بزارن سر کار بدن با بدن فرق داره عمل با عمل فرق داره

فقط خدا
چندتا پلاتین(پیچ ومهره)لازم داره؟

سلام عزیزم میشه سوال بپرسم ازت 

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده