2777
2789
عنوان

عمل دیسک کمر

55709 بازدید | 126 پست
سلام دوستان خواهرم دیسک کمر داره وقت عمل گرفته خیلی نگرانشم بعد عمل خوب میشه مشکلی براش پیش نمیاد کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه.32 سالشه خیلی تو فکرشم دو تا بچه شیطون هم داره

عزیزم الان خیلی روش های درمان غیر جراحی وجود داره که خیلی هم نتیجه بخش هستن اگر با اون روش ها نتیجه نگرفتید بعدش عمل کنید

اگر تهران هستن کلینیک سینوهه کارشون خیلی عالی یه روزایی هم خودشون دکتر ارتوپد دارن

تمام روش های درمانشون غیر جراحی بود پزشکاشون بسیار مجرب و حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

و از بروزترین تجهیزات و روش ها برای درمان استفاده میکنن

https://jamalypt.com
آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

خدایا چی میشد حداقل منو توو این ترکیه که بغل گوشمونه می آفریدی؟!!😏اینکه بخوام موهامو دم اسبی ببندم و یه پیرهن دخترونه گل گلی بپوشم و برم دوچرخه سواری خواسته زیادیه؟!!😑یعنی باید این فانتزیای کوچیک دست یافتنی رو هم به گور ببرم:((((... 💃💃💃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خواهرم دیسک کمر داشت ولی از هرکی پرسیدیم گفت بعد عمل بدتر شدن تا بهتر رفت پیش یه دکتری انگار با لیزر دیسکشو جا انداخت
وکسی چه می داند تو روی همه مسکنهایی جهان را کم میکنی...
منم دیسک کمر دارم،هر وقت مراعات کنم خوبه وگرنه درد میگیره،اولش که دیسک گرفته بودم نمیتونیتم قدم از قدم بردارم ولی به مرور زمان خیلی بهتر شده با فیزیوتراپی واینکه بری توی استخر فقط راه بری باعث میشه ماهیچه ها ی دور ستون فقرات محکتر و سفتتر بشن.بعدشم تا جایی که امکانش هست باید عمل نکرد،یه عمل هایی هست که با لیزر ه میگن جدیده 😐حدود ده جلسه هم رفتم دکتر هوشیاری دکتر کایروپراکتیک هستند ،خیلی کمک میشه،خیلیا عمل نکردن و اومدن پیش این دکتر و جواب گرفتن،مطبشون تهرانپارسه،خیابان جشنواره،فقطم حضوری وقت میده
ببین نگران نباش منهم سه تابچه دارم وکوچیکه دوسالش بود ۵۰ روز خونه ی مادرم موندم واستراحت کردم دوهفته استراحت مطلق که برای حمام دستشویی فقط اجازه داره بعدش استراحت نسبی تاسه ماه ونیم باید کمربند ببنده خم وراست اصلاااا نشه بعد از اون مدت اب درمانی ونرمشهای مخصوص اگه سوالی داری بپرس
سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇