2777
2789
عنوان

عمل دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 55709 بازدید | 126 پست

سلام دوستان.

من ۳۰ سالمه و حدود چند سال قبل کمر دردم شروع شد ولی خب چون هر بار که درد داشتم به مدت ۲ یا ۳ روز بعدش خوب میشدم پیگیر نشدم تا این که امسال کمر دردم به طور کلی تموم شد و دردش به پشتم زد درد پشتم که خوب شد به ترتیب به ران پای راستم و بعد به زانوم و بعد پشت ساق پام بعد جلوی زانوم و بعد به مچ پام زد ... که دیگه راه رفتن واسم وحشتناک شده بود و همراه با درد فراوان که بعد مراجعه به چندین پزشک حاذق بهم گفتن که علاوه بر دیسک کمرم رگ سیاتیکم هم مشکل دار شده... دوستانی که این مشکل رو دارن میدونن دردش وحشتناکه. و با استراحت دردم بیشتر میشد آقای دکتر فریبرز ثمینی عملم کردن و الان دقیقا ۳ ماه از عملم میگذره به هیچ عنوان درد ندارم و هیچ مشکلی هم ندارم البته عملم بدون نیاز به پیچ و مهره بود و هر روز از خدا عمر بگیرم این دکتر رو دعا میکنم چون واقعا دوباره سلامتی رو بهم هدیه داد. 

لیزر درمانی سرد چیست؟

لیزر درمانی سرد که همچنین بانام لیزر درمانی کم توان یاLLLTشناخته میشود .از لیزر کلاسlll  یا کلاس lv استفاده میکند و مکدت کوتاهی ان را درناحیه زانو یا منطقه دردناک عبور می دهد.برخلاف لیزرهای داغتر که می توانند سوختگی ایجاد کنند وبه پوست اسیب برسانند لیزر کم توان به طور معمول به پوست اسیبی نمی رساند.

لیزرهای داغتر برای جراحی و سایر موارد کاربردی استفاده می شوند.لیزرهای کم توان در انواع طول موج استفاده می شوند وبرخی از انها عمیق ترازبقیه نفوذ میکنند .ازانجا که پوست نور زیادی راجذب نمیکند مهم است که پزشک یا تکنسین از کلاس لیزری استفاده کند تا عمق مناسب برای درمان دردنفوذ کند.

https://droskuie.com 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حدود سه روز بستری بودم چون عصر عملم کرد وگرنه زودترمرخص میشدم عملم حدود پنج ساعت بود ودردش هم باشیاف ...

عزیزم هستی 

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭
ببین نگران نباش منهم سه تابچه دارم وکوچیکه دوسالش بود ۵۰ روز خونه ی مادرم موندم واستراحت کردم دوهفت ...

سلام 

من یه ماه میشه عمل کردم،ولی هنوز میشینم قسمت لگنم انگار استخون میره داخل پوستم،درد داره

طبیعیهخیلی نگرانم نمیخوام دیگ عمل کنم

دوستان برای جراحی دکتر بصام پور جراح ستون فقرات و پیشنهاد میکنم که پزشک معتمد فدراسیون ورزشی هستن و همه ورزشکارانی که تو کمر و گردنشون دچار آسیب شدن و درمان کردن

خیلی شناخته شده هستن میتونید ویدیو های جراحی آندوسکوپی کمر دکتر بصام پور و ببینید

چرا پلاتین میخواد خواهرم نمیتونه خوب استراحت کنه غصه منم از همینه کسی هم نیست کمکش کنه با دو تا بچه ...

اگه بخوادعمل کنه بایداستراحت کنه من ۳۰سالم دوتابچه دارم عمل کردم نتونستم استراحت کنم الان دردکمرم ازقبل بدترشده

سلام دوستان. من ۳۰ سالمه و حدود چند سال قبل کمر دردم شروع شد ولی خب چون هر بار که درد داشتم به مدت ...

سلام من هم سه ماه عمل کردم درد ندارم ولی حرکاتم کند هست یعنی خیلی آروم راه میرم طبیعی هست؟چند ماه طول می کشه راه رفتنم عادی بشه 

ببین نگران نباش منهم سه تابچه دارم وکوچیکه دوسالش بود ۵۰ روز خونه ی مادرم موندم واستراحت کردم دوهفت ...

سلام بانوی جنوب میشه درخواست دوستی را قبول کنی چند تا سوال درمورد جراحی دیسک کمر دارم لطفا 

سلام دوستان. من ۳۰ سالمه و حدود چند سال قبل کمر دردم شروع شد ولی خب چون هر بار که درد داشتم به مدت ...

سلام گلم شما هم بعد از عمل آروم راه میرفتین چقدر طول کشید تا راه رفتنتون طبیعی شد؟

سلام گلم شما تا چند ماه بعد از عمل حرکاتتون کند بود آروم راه میرفتین؟خوب شدنتون چند ماه طول کشید؟