سلام دوستان خواهرم دیسک کمر داره وقت عمل گرفته خیلی نگرانشم بعد عمل خوب میشه مشکلی براش پیش نمیاد کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه.32 سالشه خیلی تو فکرشم دو تا بچه شیطون هم داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والله بانوی جنوب یکی از دوستان گفتن من گفتم کمر درد دارم به چه دکتری مراجعه کنم گفتن اگه درد داخلیه برم روماتولوژی اگه عصبی مغز واعصاب اگه کشیدگی و ضربه خورده ارتوپد
خدایا چی میشد حداقل منو توو این ترکیه که بغل گوشمونه می آفریدی؟!!😏اینکه بخوام موهامو دم اسبی ببندم و یه پیرهن دخترونه گل گلی بپوشم و برم دوچرخه سواری خواسته زیادیه؟!!😑یعنی باید این فانتزیای کوچیک دست یافتنی رو هم به گور ببرم:((((...
💃💃💃
خدایا چی میشد حداقل منو توو این ترکیه که بغل گوشمونه می آفریدی؟!!😏اینکه بخوام موهامو دم اسبی ببندم و یه پیرهن دخترونه گل گلی بپوشم و برم دوچرخه سواری خواسته زیادیه؟!!😑یعنی باید این فانتزیای کوچیک دست یافتنی رو هم به گور ببرم:((((...
💃💃💃
سارا جان ما تبریز زندگی میکنیم خواهر و دختر خاله ام دیسک داشتن پیش دکتر رحیمی اوزون تو بیمارستان بین المللی تبریز ازون تراپی کردن حالا هم حالشون خیلی خوبه مادر دوستم تا حالا دوبار عمل دیسک انجام داده ولی بازم مشکل داره
صنوبر جان اوزون تراپی فقط برای مراحل اولیه دیسک هست که مهره ها مشکل نداشته باشن وگرنه وقتی به پلاتین احتیاج باشه حتماااا عمل باز باید انجام بشه هرچند خوب قطعا ادم تامیتونه بهتره عمل نکنه اماوقتی چاره ای نیست
داداش من پارسال دیسک کمرشو عمل کرد خدا رو شکر الان هیچ مشکلی نداره....یعنی نجات پیدا کرد.طوری حالش بد بود که دیگه پاهاش کم کم داشت بی حس میشد. ان شااله خواهر شما هم به سلامت و دل خوش عمل میکنه عزیزم
ببین دکتر احسان فلاح روی کمر مادرشوهر من جراحی ستون فقرات بسته انجام داد. یعنی اصلا نیازی به باز کردن کمرش نداشت. حتی دوران نقاحتشم دو سه روز بود. ماشالله با اون سنش هیچ دردیم تحمل نکرد. الان عین قرقی میره از این ور به اون ور برا خودش.