2777
2789
عنوان

شما بودین از جاریاتون ناراحت میشدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 47 پست
اگه محبت کردی اگه مهربون بودی اگه براشون انجام دادی شرایطش مثل تو بودن انجام دادی ،حق داری  اگه ...

من مامانم سه تا عمل پشت سر هم داشت خودم کشتم هر روز از صبح تااا شب میرفتم مراقبتش میکردم الان دستم شکسته مامانمم خوب شده نیومد پیشم ۲۰ دقیقه فاصلمون با ماشین فقط یه بار زنگ زد چیکار میکنی بچتو چیکار میکنی با این وضعیت همین😁

یه زمونه ای شده همه آدما کلا از نظر اخلاقی دچار فقر شدن مهربونی انگار یادشون رفته 

بحث توقع نیست ادم همیشه تو روزای سخت چشمش دنبال کمک و همدل هست اما متاسفانه اطرافیان درک ندارن 

منم الان دو ماهه باردارم در خونمو نزدن بگن چیزی لازم نداری 

یا زنگ بزنن حتی تعارف کنن اصلاااااا 

در صورتی که من همههههه کار براشون میکردم یک‌کلام لهت بگم با هر کسی مثل خودش رفتار کن راحت تری 🌹

نمیتونم ادمایی رو درک کنم که میگن توقع نداشته باش نمیدونم رابطه فامیلی برای چیه که یه مشت دلقک فقط تو شادیا الکی تو روی هم بخندیم تو غما و تو ناراحتیا همدیگرو تنها بذاریم 🙃

الان فقط مراقب خودت باش گور باباشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا زنگ بزنن میشه فضولی کرد و یه سر نزد سرم بزنه و بیاد میگن استراحت مطلق بودم مجبور شدم کار کنم😅

😂🤦🏻‍♀️والا 

ولی ن خب میگم اگه باهم اوکین خب عیبی ندارع زنگ بزنن و استارتر نمیزاشت ب پای فضولی چون توقع داشت ک این کارو انجام بدن دیگ پس ناراحت نمیشد .. ولی خب سر زدن درست نیست چون بقول شما تو استراحت مطلق اومدن مهمون سخته.. 

چرا همه گفتن نه؟ من نمیخام انرژی منفی بدما یا بخام تو رو از جاریات ناراحت کنم نه هااا ولی بنظرم دی ...

ما معنیش را زشت میدونیم ...خیلی هم زشت ...باید حتی واکنش نشان ندهند ....سه هفته بعد یک ماه بعد مناسبتره .....درباره جاریه نه مادرشوهر یا شوهر ...هرچیزی باید سرجاش باشه ....اگر جاری هم زنگ نزد مشکلی نیست ....دختر غریبه مردمه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

بیین خوبه که ادم دلگرم باشه به محبت و احترام اطرافیانش 

ولی عزیزم حالا یه دقیقه بیان بهت یسر بزنن چه فایده ای برا جفتت داره:/

بیخیال بابا نوبت توهم میرسه اون موقع توهم راحتی 

کاربری دست دونفر.حس۶۶۶۶۶۶....
ما معنیش را زشت میدونیم ...خیلی هم زشت ...باید حتی واکنش نشان ندهند ....سه هفته بعد یک ماه بعد مناسب ...

سه هفته  یک‌ماه بعد ؟ 

یا خدااا 

من جاریم باردار بشه زمانی که متوجه بشم تماسش 

میگرم بهش‌ تبریک میگم 

یه زمونه ای شده همه آدما کلا از نظر اخلاقی دچار فقر شدن مهربونی انگار یادشون رفته  بحث توقع نی ...

من باردار بودم همزمان با خاهر شوهرم ،دور همی گرفتن کل فامیلاشون بودن ،تازه فصل ترشی بود و ترشی ریخته بودن باورت میشه من جلو اشپزخونه بودم پیاله پیاله میبردن پخش فامیل میکردن ی دونه گل کلم نشون من ندادن بگن حامله ای ی دفعه هوس میکنی ،لامصبا بو ترشی راه انداخته بودن دست همشون یکی ی پیاله تعریفم میکردن از طعمش ولی ب من عروس ی تیکه ندادن بگن حامله ای بخاطر بچت بخور

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
سلام گلم معنیش  چیه میشه بهتر توضیح بدیند

معنی خیلی داره ....یک یعنی فوری زنگ زدن بعد از یک هفته زنگ زدن یعنی جاری از سقطم خوشحالمه .....ولی بعد از چند هفته زنگ زدن حس دلتنگی کرده حالم میپرسه ...ما فوری بعد از هرخبری زنگ نمیزنیم ...مثلا زنداییم استخدام شد کسی چیزی نگفت ....ترسیدیم چشم بخوره ..

سه هفته  یک‌ماه بعد ؟   یا خدااا   من جاریم باردار بشه زمانی که متو ...

ان فرق داره ..ان را هم ما میگیم ....ولی گاهی هم نمیگیم به روی خودمان نمیاریم .میترسیم چشم بزنیم.

من باردار بودم همزمان با خاهر شوهرم ،دور همی گرفتن کل فامیلاشون بودن ،تازه فصل ترشی بود و ترشی ریخته ...

میگم که فقز فرهنگی و بیشعوری خودشونه خدا خودش حافظ خودمون و بچه هامون باشه برات بهترین هارو ارزو میکنم قشنگم🌹

ان فرق داره ..ان را هم ما میگیم ....ولی گاهی هم نمیگیم به روی خودمان نمیاریم .میترسیم چشم بزنیم.

حالا  ما حتما  تماس رو میگیریم و عرض  تبریک 

چنین نکنیم  بی احترامی به طرف حساب میکنیم 

گلم  گناه بزرگی کردند و  شخصیت خودشون رو خراب کردند

خیلی بد بود ،اولا بخاطر اینک تو اون دوره من کلا همه چی هوسم میشد و اون ترشی رو واقعا هوس کرده بودم ،دوم اینک جلوی همه فامیلاشون منو سبک کردن ،سوم اینک از چشمم افتاده بودن از اون روز دیگه حالم از قیافشون بیشتر بهم میخوره ،،و اینک ب خاهرشوهرم دادن ولی ب من ن ،،،خدایا دوباره قلبم تیر کشید،،،این ی دونه از کاراشون بود

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
2810