2777
2789
عنوان

شما بودین از جاریاتون ناراحت میشدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 47 پست
مرسیتم بابت جوابدهی  ولی  افکارتون جالب وعجیبه

عجیب و غریب بله هست ....شهر با شهر فرق داره .مثلا ما از خدامونه بگیم قیافت شبیه ننه حدابیامرزته .از شهر دیگه بد میدوونند .....

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
میگم که فقز فرهنگی و بیشعوری خودشونه خدا خودش حافظ خودمون و بچه هامون باشه برات بهترین هارو ارزو میک ...

ممنون عزیزم ،همینطور برای شما و نی نی تون خدا بهترینها رو براتون بخواد

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه والا منم یه جاری دارم بچم نارس بدنیا اومد نه زنگ زد نه حتی پیام دادحالمونو بپرسه الان بچم نزدیک پنج ماهشه 

اونم بعد بار دار شد منم زنگ نزدم 

فقط از این عید نوروز تا عید نوروز دیگه همدیگه رو می‌بینیم ولی باهم مشکلی هم نداریم گله هم نمیکنیم

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.