2777
2789
عنوان

خرج کافه رفتنتون چقدر در میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 101 پست
31 سال

خوبه جا دارم پس

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

بستگی داره چی بخورم .گاهی ی آب تمشک .گاهی آب هویج بستنی گاهی معجون..یاآیس پک..وبه تعداد هم بستگی داره آخرین بار هفته قبل ۳نفری رفتیم یجاخوب باشوهرم ودخترم معجون خوردیم حدود۷۰۰شد ولی معجوناش عالی و پرمغزبود...‌رستوران معمولانمیرم ماهی یکی دوبار ازکبابی برام کوبیده میگیره ..ولی فست فود تادلت بخاد.‌ازفلافل گرفته تاسالادسزار وپپرونی وبرگر و......ولی خب اشتهامم کمه کم میخورم 😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب قشنگم دیگ پدرتون اینجور صلاح دیده در هرصورت ک میده بهتون

الان ۳ سال گدشته اومده تو معازه پدرم سال اول اجره ۱۰ ماه رو داد سال دوم اجاره ۹ ماه امسال هم۸ ماه از قراردادش گذشته ۵ ماه رو داده تا حالا ،البتا ماهربار میریم ،میریم پای صندوق برای حساب کردن خودش ولی هیچ وقت پول نمیگیره میگه من به اندازه کافی شرمنده حاج اقا هستم بیشتر ازین شرمندم نکنید  دیگه چه کنیم ! پدرمم میگه اگه رفتید پول نگرفت به من بگید من نهایتا حساب و کتاب سالانه باهاش سر به سر میکنم دیگه ماهم پافشاری نمیکنیم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بستگی به شهر و منطقه داره

من تهرانم قیمت بالاست

نیاز نیست قیمت بگم ی سرچ گنید قیمت میاد

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

150 اگه غذا نخورم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
الان ۳ سال گدشته اومده تو معازه پدرم سال اول اجره ۱۰ ماه رو داد سال دوم اجاره ۹ ماه امسال هم۸ ماه از ...

پس خوشبحالش واقعا

خدا اتدازه دلتون بهتون بده گلم اینقدر با وجدانید❤

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!