2777
2789
عنوان

خرج کافه رفتنتون چقدر در میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 101 پست

بستگی داره

به اینکه رژیم باشم فقط لاته اونم ۸۰ تومنه

برم صبحونه، کل پولمو حلال میکنم

صبحونه تکی سفارش بدی ۱۸۰ ۲۰۰ اینا

سلف بخوری ۳۰۰ ۳۵۰

رژیم نباشم یه چیزکیک میخورم میشه ۷۰

با پاستا و موهیتو و نوشیدنی رنکارنگی که بقیه میخورن میونه ندارم

🚫😁No Sign

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین کافه ک تو شهرمون زدن چندین سال پیش رفتم ک خواهرمو مهمون کردم خیلییی بد بود دل درد گرفتیم ی روز کامل میخندیدیم ب اسمای تو منو🤣

برام مهم نیس شناسایی بشم چیزی واسه پنهان کردن ندارم👻
گناه پدر من داره در طول سال اجاره ۵ ماه رو هم نمیده ماهی ۲۵ تومن اجاره اش هست ولی پدرم میگه کاسبه اذ ...

خب قشنگم دیگ پدرتون اینجور صلاح دیده در هرصورت ک میده بهتون

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
والا دوستم یهو از زور حرص کبود شد فقط بردیمش بیرون اونجا نترکه از گریه 😆

بنده خدا من اونجا بودم اشک پسررو در میاوردم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

من کافه نمیرم کافه گردا رو هم درک نمیکنم

قبلا که چندبار رفتم چیزایی که خوردم مثل شیک و کیک و هات چاکلت و ‌‌.... خیلی طعم معمولی داشت فضای خاص دلچسبی هم ندارن که بگی خییییلی خفنه

بهترشو تو خونه با قیمت خیلی کم درست میکنم

واسه تفریح ایناهم معمولا همین بستنی فروشیای معمولی میریم همه چیم دارن

البته شهر ما گرمه بیشتر چیزای خنک میچسبه

منم همیشه آب طالبی و آیهویج بستنی و آیس پک اینا میگیرم😄

🌷
هوم . 😂چن سالته

31 سال

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

خیلی زشته ب نظرم چن سالته

چرا زشت باشه عزیزم

اصلا انقدر بزرگ نیست که بخواد زشت یا قشنگ باشه

کافه هم مثل بقیه جاها یه عده میرن یه عده به هر دلیلی نمیرن

مثلا یه عده معتقدن غذای بیرون خوب نیست و اصلا رستوران نمیرن

عزیزم وقتی میشه همون غذا یا نوشیدنی رو توی خونه خورد یا خدمون درست کنیم و مناسب تر باشه چرا الکی اضافه خرج کنیم

چرا زشت باشه عزیزم اصلا انقدر بزرگ نیست که بخواد زشت یا قشنگ باشه کافه هم مثل بقیه جاها یه عده میر ...

حق با شماست من خیلی ناامید شدم .

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍