درسته میدونستم مثلااااا غیرتیه و باهاش ازدواج کردم اما بچه بودم ۱۸ سالم بود الان ۲۵ سالمه طرز فکرم عوض شده دلم نمیخاد پوششم رو اون انتخاب کنه نمیخام همه جا بگه موهات رو بکن تو میخام آزاد باشم )خودم حد خودمو میدونم ( وقتی باهاش حرف میزنم میگه همین ک هست من عوض نمیشم همین باعث شده خیلی باهاش سرد شم خودخواه هیچ تلاشی برا زندگی نمیکنه
الان شما داری ماهارو با حیون مقایسه میکنی واقعا متاسفم
مگه شما اعتقاد به بی قانونی جامعه و هرج و مرج و برهنگی حیوان وار دارید؟ بعد شمارو از کجا اوردی؟ در نهایت من راجع به خودت داشتم حرف میزدم ،خودت رو با کیا جمع بستی؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خیلی فکرت بسته هست خیلی عقبی از الان و برات متاسفم که همچین حرفی میزنی من دوست دارم موهام بیرون باشه ...
دیگه من شرمنده ی اخلاق ورزشکاریت که جلو رفتن رو توی لخت بودن نمیبینم. برای من فکر باز و پیشرفت یعنی تحصیلات خوب و پیشرفت اجتماعی و خانوادگی ، یعنی یه زندگی عفیفانه و موفق. یعنی ابزار هوس نبودن. شمام راحت باش بپااااش بیرون. قطعا زندگی اجتماعی به همه ربط داره.ولی خوب دیگه کسی که پیشرفت رو توی لخت بودن میبینه چیزی برای از دست دادن نداره که حالا من بخوام بحث کنم یا نکنم. راحت باش😘
دیگه من شرمنده ی اخلاق ورزشکاریت که جلو رفتن رو توی لخت بودن نمیبینم. برای من فکر باز و پیشرفت یعنی ...
شما خیلییی میخوای محبت کنی و به بقیه کمک کنی سرتو بنداز پایین زندگی خودتو بکن جوری که برات مهم نباشه پوشش بقیه یه اصطلاح داریم که الان جاش اینجا نیست ولی اره
بازم ربطی نداره بهتون موی کسی بیرون یا شال نذاشته شما هر جوری که راحت ترین فکر کنین من سلایقم متفاوته به کسی هم نمیتونن زور و اجبار کنین همین
من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4