2777
2789
عنوان

شوهرم رو دوست داشتم اما دیگ ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 136 پست
ادم تو نی نی سایت میاد ازشوهر کردن پشیمون میشه با این چیزایی که میشنوه و میبینه و میخونه. بعد چجوری ...

خب ازدواج اگه تو سن درست و با آدم درست و مناسب خودتون باشه خیلیم خوبه

ولی حالا واقعا دستاورد نیست که بخوان باهاش پز بدن این آدما عقده‌این و کمبود دارن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی بچگی ازدواج میکنی:  حالا میان میگن ما ۱۶سالگی ازدواج کردیم راضیم

بله ما زود ازدواج کردیم و راضی هم هستیم دقت کنید این خانوم فقط داره غرهاش رو میزنه قطعا دنبال راهکار باشه پیدا می‌کنه و هر اصلاحی قطعا زمان بره

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
حس میکنم خیلی پیر شدم روح روانم خسته هست حتی الان میگم چرا برم کلاس زبان عمرم تموم شده دیگ کم مونده ...

چییییی میگی تازه اول جوونیته. برو کلاس زبانتو حتما. بخاطر خواسته به حقت هم تلاش کن 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
یعنی اگه بگه موهاتو بذار بیرون برای زندگی تلاش کرده؟

نه به خواسته ی همسرش احترام گذاشته و نشون میده من اینقدری بهت اعتماد دارم که متوجه بشم با یه تار مو قرار نیست دنیا به آخر برسه

دوست بودیم باهم نگفته بود اما میدونستم اما خب سالها گذشته طرز فکر من و جامعه همه چی عوض شذه

زندگیت رو با طرز فکر جامعه تنظیم میکنی؟ اومدیم و زمانی رسید طرز فکر جامعه این شد ملت زنهاشون رو بکشن میری دراز میکشی چاقو رو میدی دست شوهرت؟

چهارتا تار  مو رو بیرون گداشتن و خریدن نگاههای دیگرون انقدر برات ارزش داره که زندگیت رو نابود کنی؟

حتما جدا شو چون همسرت به نظرم‌لایق زن عاقل تری هست.

سلام😊 
یعنی اگه بگه موهاتو بذار بیرون برای زندگی تلاش کرده؟

نه منظورم رو نفهمیدی من دلم از خیلی چیزا گرفته اما حتی اجازه نمیده بگم بهش بعد بشینیم باهم ی تصمیمی بگیریم از هم اول میگ من همینم

مردا کلا یه خوی غیرتی بودن دارن. مخصوصا دهه های 60 و 50 خیلی حساسن. حالا خودت و ناراحت نکن بهش بگو جهان داره تغییر می‌کنه اگه تو دوره قدیم بمونی و نتونی خودت رو تغییر بدی و با دنیا بروز کنی عقب میوفتی. خیلی منطقی و آروم بهش بگو

زندگیت رو با طرز فکر جامعه تنظیم میکنی؟ اومدیم و زمانی رسید طرز فکر جامعه این شد ملت زنهاشون رو بکشن ...

خب توهم دست کمی از شوهرم نداری حتی نفهمیدی من چی میگم فقط قضاوت کرذی

حس میکنم خیلی پیر شدم روح روانم خسته هست حتی الان میگم چرا برم کلاس زبان عمرم تموم شده دیگ کم مونده ...

توام مسخره بازی رو بزار کنار. تکون میخورین میخواین طلاق بگیرین. هی میاین ایراد شوهراتونو میگین هیچ کس پای دردو دل اون بیچاره ها ننشسته. همینکه کوچکتریم مسیله رو نمیتونبن حل کنین همین یه ایراد بزرگه

بجاش ایرادای خودتوپیدا کن. ببین چرا بهت اعتماد نمیکنه. یکم زن بودنو یاد بگیر. 

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
دوست بودیم باهم نگفته بود اما میدونستم اما خب سالها گذشته طرز فکر من و جامعه همه چی عوض شذه

خب وقتی میگید طرز فکرتون عوض شده ینی شما هم عین ایشون بودید بجای اینکه همسرتون از چشمتون بیفته باید با سیاست چشم ایشون رو به بعدی که شما دید دارید باز کنید 

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!