2777
2789
عنوان

شوهرم رو دوست داشتم اما دیگ ندارم

2258 بازدید | 136 پست

درسته میدونستم مثلااااا غیرتیه و باهاش ازدواج کردم اما بچه بودم ۱۸ سالم بود الان ۲۵ سالمه طرز فکرم عوض شده دلم نمیخاد پوششم رو اون انتخاب کنه نمیخام همه جا بگه موهات رو بکن تو میخام آزاد باشم )خودم حد خودمو می‌دونم ( وقتی باهاش حرف میزنم میگه همین ک هست من عوض نمیشم همین باعث شده خیلی باهاش سرد شم خودخواه هیچ تلاشی برا زندگی نمیکنه 

وقتی میدونستی و قبول کردی پس باید تحمل کنی 

نمیتونی تفکرات بقیه رو بخاطر خودت تغییر بدی وقتی میدونستی از قبل

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                                                                                   کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                                                                                 سرت تو ماتحت خودت خاله خانباجی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم تو نی نی سایت میاد ازشوهر کردن پشیمون میشه با این چیزایی که میشنوه و میبینه و میخونه. بعد چجوری هی شوهرکردناشونو تو چشم ما مجردا میکنن یا یجور رفتار میکنن انگار ما ایرادی داریم عروسی نکردیم

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

نمی‌دونم درکم میکنید یا ن اصلا بحث مالی مد نظرم نیس هر روز از سرکار میاد با قیافه گرفته ک مثلا خیلی خسته ام بعد بین حرفاش میگ امروز همش نشسته بودم 

بهم محبت نمیکنه یادم نمیاد کی بغلم کرده ب نظافت شخصیش نمی‌رسه هر شب من باید بگم مسواک بزن رابطه هم ک خیلی کم داریم یکبار در هفته میگه منم میگم نه اونم دیگ هیچی نمیگه 

اگه فقط همینه اخلاقش خوبه دوست داره تو سعی کن کنار بیای.لباسای خوشگل بپوش مرتب و باحجاب.ی دوستی دارم خیلی خیلی ازاد تو پوشش اصلا من هرچقدر بگم نمیتونی باور کنی تازگی ازدواج کرده چادری شده میگه چون شوهرم دوس داره

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹