2777
2789
عنوان

شوهرم رو دوست داشتم اما دیگ ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 136 پست
منم 19 سالگی ازدواج کردم والان 24 سالمه. چندسال باهم دوست بودیم خیلی ازادبودم حتی وقتی عقدبودیم بحدی ...

همسر شوهرتی ولی بقیه دارن ازت لذت میبرن 

حالا فرض کن همسرت بخواد با بقیه خانما بگو بخند و حرف عاشقانه داشته باشه واکنش شما چیه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسر شوهرتی ولی بقیه دارن ازت لذت میبرن  حالا فرض کن همسرت بخواد با بقیه خانما بگو بخند و حرف ...

من دوست ندارم بحث اعتقادی کنم توی سایت و ب هیچ اعتقادی هم توهین نمیکنم چون هرکس اختیار خودشاداره. 

اسی از حرفات حس کردم خیلی فهمیده ای. حداقل اینکه میدونی چکار کنی. بنظر منم اول  از لحاظ مالی ببین چکار میتونی بکنی. حالا کار از تو خونه یا بیرون یا اینترنتی. مثلا جنس کم بگیری تو دی.جی کالایی جایی بفروشی یا هر چی ک مدنظر خودته. بعد به زمانش دیدی تغییر نمیکنه جدا میشی. سنی هم نداری اصلا. 

مشاوره کاربلد هم خیلی کم پیدا میشه. بخصوص تو شهرای کوچیکتر و علی الخصوص مسایل مربوط ب زنان . معمولا فرهنگ چون مردسالاره ممکنه تو نظر مشاور تاثیر بذاره. سعی کن کسی رو پیدا کنی ک مقاله هر روز بخونه بروز باشه کلا. من میشناسم تراپیست . ولی خودت میدونی حق با توعه فقط مساله بچه و مالی رو باید به بهترینی ک شدنیه هندل کنی. البته خوندم مسایلت بیشتر از این حرفاست. امیدوارم عالی حل کنی. همین اولین قدم کاره

خوراک مغزی تو دقیقا الان چیه؟ از کجاس؟ پیشرفتت رو توی چی میدونی ؟ اگر قرار به این باسه که بگی به من ...

ببین تو یه دیکتاتوری. به تو هم تا این حد حق جولون میدن اگه بیشتر میدادن تو هم همونی بودی ک اسلحه جلو ملت میگرفتی. الانم اسلحت کلامته. تو اگه تو یه کشور پیشرفته بودی ببین مردم قورتت میدادن حتی آدم محجبه ی اون کشور. البته تو اونموقع خودتم حالیت میشد یه سری مسایل شخصیه . دقیقا کار تو مثل این میمونه که منه نوعی بگم مگه کالایی چادر سرت کردی؟ درش بیار! مشکل شما اینه نه سفر رفتی نه کتاب خوندی فقط تو خونه نشستی و تا نوک دماغتو دیدی. اگه مردی مشکل روانی جنسی داره اون باید بره درمان شه . ببرینش دکتر . بعد اصلا ایشون از شما نظر در مورد پوشش نخاست. امیدوارم یه روزی این رنجی که به ما میدید برعکسش سر خودتون بیاد تا دردش رو از پوست گوشت استخونتون حس کنید که چقدر امثال شما ظالمید. یه روزی هم تموم میشه این جولون دادناتون

من کی باشم برای کسی تصمیم بگیرم ؟ توی حرفهای من حرفی از تصمیم‌گیری بود؟

میدونستی  تو کل دنیا خیلی از جوون های ۱۸ سال ب بالا میرن دور دنیا سفر میگردن؟ میدونستی ایران جز ناامن ترین کشورها برای سفر زنان هست؟ میدونستی تو کل دنیا حتی دست زدن ب یه زن ناخواسته جز تجاوز بحساب میاد و پیگرد قانونی داره ؟ ولی تو ایران فقط تحت یه شرایط لیبل تجاوز میخوره؟ که اونم میگن اگه خانم پوششش خوب بود این اتفاق نمیفتاد! میدونستی ایران حتی آمار تجاوز ها رو درست پخش نمیکنه؟ با همون پوششی ک الان هست. با احترام ب خیلی از مردای کشورم ک اینطور نیستن. وقتی من یه سفر میرم اروپا و بعد میام ایران تازه میفهمم چقدر  مردم هیزی داریم اینقدر ک ندیدن ندیدیم ، فکر میکنیم یه تار مو چیه.  نظر من اینه قوانین باید سفت و سخت بشن . کسی مشکل روانی جنسی داره بره دکتر. و اینکه هرکی بسته ب انتخاب خودش پوشش داره. یکی میخاد بره مسجد یکی میخاد بره دیسکو. فامیل من رفته سفر المان . یه اتاق از خونه یه آقا رو اجاره کرده یکماه. میگفت اینقدر قوانین بنفع زن هست کسی اجازه تعرض نداره ولی میگه من جرات نمیکنم تو ایران هند ترکیه همچین کاری رو بکنم حتی با چادر. شماها تا تو نوک دماغتونو دیدید. 

من کی باشم برای کسی تصمیم بگیرم ؟ توی حرفهای من حرفی از تصمیم‌گیری بود؟

خوبه خودتم میدونی هیچکاره ای اینجا کسی تمایلی ب نظر دادن تو نداره از این تاپیک بری بیرون بهتره این تاپیک جای واسه شما و طرز فکرتون نیست ب سلامت 

و خدا ، ناب ترین لیلی دنیای من است ...🌸🍃✨️

از عوارض ازدواج زود هنگام. این که جدا بشی یا نشی تصمیم شخصی خودته. توصیه‌م‌خواهرانه بهت اینه که اول خودتو قوی کنی یه مهارت خوب یاد بگیری. تو باید شخصیت مستقل داشته باشی که‌ چیزی که مشخصه شوهرت از همین شخصیت مستقلت میترسه. این مدل مردا متاسفانه زیادن 

چه لطف و محبتی دارم که مثلا به شما بکنم؟ سرمم قطعا توی بخش خصوصی زندگی افراد توی کار خودم هست. بخش ع ...

الان اینی که من میگم دلش میخواد موهام بیرون باشه یعنی لخت شدن؟ واقعا نمیفهمی یا خودتو میزنی به نفهمی ؟ انقدر حرفام برات گنگه؟ گنجایش نداری؟ میخوای هرجوری حرف بزنی بزن به من ربطی نداره چه طرز فکر پوسیده ای داره ولی قرار نیست نظر خودتو قالب کنی به من هرجوری میخوای باش ولی حق نداری کسیو به زور مجبور کنی و تو زندگی و پوشش کسی دخالت کنی بهت مربوط نیست من چیکار میکنم تمام‌‌‌.

الان اینی که من میگم دلش میخواد موهام بیرون باشه یعنی لخت شدن؟ واقعا نمیفهمی یا خودتو میزنی به نفهمی ...

اوووووو، هرکاری خواستی توی خونه ات بکن . جامعه هنوز قانون داره خداروشکر. از نظر من اونی که قانون شرع و مدنی رو رعایت نمیکنه یه موجود ضد اجتماعی هست. بازم هرجورصلاحتونه😇

سلام😊 
میدونستی  تو کل دنیا خیلی از جوون های ۱۸ سال ب بالا میرن دور دنیا سفر میگردن؟ میدونستی ایران جز ...

خیلی عقبی از دنیا و اخبارش ، با اوهام خودتون خوش باشید. دیگه کار اروپایی ها از انسان گذشته به حیوان دارن تجاوز میکنن بنده خدا. توی خوابی ، توی بیهوشی هستی کجایی واقعا؟ تربیتت چجوری بوده که اینجوری داری میزنی توی سر خودت و کشورت؟ 

سلام😊