2777
2789
هنوزم کابوس مبینم بعضی شبا که دارم میرم مدرسه امتحان دارمو درس نخوندم متنفرم ازمدرسه شاگردممتازبودما ...

منم باردارم از الان غصم شد واسه بچم که ۷سال دیگه باید بره مدرسع😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا چرته حسش 

اینکه دوباره قراره تنهایی رو حس کنم سخته خیلی سخته برام 

دوباره برم تو کلاس بچه ها اذیتم کنن 

دارم میرم یازدهم 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

درد😂😂😂

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
بارداری؟اگه هستی بدون ۶سال دیگه دوباره بچه مدرسه ای میشی واین ماجرا دوباره ادامه خواهد داشت لامصب تم ...

بله 

اره تاپیک خانوما رودیدم واسه بچه هاشون زدن غصم شد واسه بچم که۷ سال دیگه باید بره مدرسه ولی خودمم چجوری ۷بیدارشم🥲

وای نگووو من دانشجو ام بدجور حالم خوبه ک مدرسه ای نیسم :/ بیچاره ها😂😂

😍من حتی دانشگاهمم تموم کردم همهههه چییی ارومهههه من چقدر خوشبختم😂😂😂واقعا حس درس نیس هرچند ازسال دیگه باز باید برم دانشگاه🤒

من امسال دوازدهم بودم مدرسه ام تموم شد از مدرسه متنفرم ولی دلم برای جمع هم مدرسه ای هام و تک تک همکل ...

منم اکیپ باحالی داشتیم ولی خب هیچوقت دلم واسه مدرسه تنگ نشد😊

بله  اره تاپیک خانوما رودیدم واسه بچه هاشون زدن غصم شد واسه بچم که۷ سال دیگه باید بره مدرسه ول ...

خیلی بده خیلی من عاشق بچه هام هستم ولی پسر بزرگم اختلال عدم تمرکز داره وقتی مدارس میشه خیلی حرصشو میخورم دعواش میکنم اونم منو میدونم واسه همین دیگه زیاد دوستم نداره لعنت به مدرسه ودرس که باعث  میشه من از بچه ام دور بشم 😔پسر کوچیکمم امسال کلاس اولی هست  خداروشکر سالمه ولی بازم سخته 

2810