2777
2789
خیلی بده خیلی من عاشق بچه هام هستم ولی پسر بزرگم اختلال عدم تمرکز داره وقتی مدارس میشه خیلی حرصشو می ...

ولش کن بهش فشار نیار گناه داره حالا مادرس خوندیم چیشد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا واسه مدرسع گریه کردی؟من روز اولو واسه کفشو کیفم ذوق داشتم حداقل😵‍💫

نه نمیهام از جوش بیزارم...انقد که بم فشار اورد پارسال انقد که سر این مدرسه استرس گرعتم حتی نمیخام ببینمش ...کاش میشد ترک تحصیل کنم

عررررررر🤌🤌🗿 
😂😂😂😂این دوروزو تا ظهر بخاب که تابستون تموم شششششد

من درخواست ویدیو چک دارم😂

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

منم تموم کردم راستش دلم تنگ نیس از اول تا پنجم مدرسه غیرانتفاعی بودم فقط از مدرسه پز دادن بچه پولدارها یادمه کل پنج سال به چشم و هم چشمی گذشت بعدشم تیزهوشان که ۷ سال عذابم داد منی که بیش فعالی داشتم مجبورم کردن مثل ربات درس بخونم تا میرفتم شیطونی کنم میگفتن درستو خوندی؟ تا میخواستم سر کلاس حرفی بزنم باید تو ذهنم چک میکردم آیا من فلان درسم خوبه که بتونم جلو معلمش حرف بزنم خیلی اذیت شدم خیلی  توف توی دوران مدرسه 

😂😂😂دیگه تمووووم ششششد باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا ازمدرسع راحت بشوی

😂

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
منم تموم کردم راستش دلم تنگ نیس از اول تا پنجم مدرسه غیرانتفاعی بودم فقط از مدرسه پز دادن بچه پولدار ...

وای منم دوسال اخر فقط سرکلاسا میخابیدم غیبت میکردم اینقدر روم فشار بود خداروشکر تموم شد واقعا خیلی بدبود

خیلی بده خیلی من عاشق بچه هام هستم ولی پسر بزرگم اختلال عدم تمرکز داره وقتی مدارس میشه خیلی حرصشو می ...

تروخدا اگه مشکل پسر بزرگت درمان داره دریغ نکن ازش منم بیش فعالی داشتم خیلی سریع تر از بقیه قضیه رو می‌گرفتم مجبورم کردن برم تیزهوشان توی اون شش سال روحم داغون شد روحیه ام تغییر کرد من از دختر شیطون تبدیل شدم به یه انسان کمال گرا تروخدا کمکش کن من شش سال هر روز به پدر و مادرم می گفت بیا پرونده منو بگیرید نمی خوام تیزهوشان بمونم اونا برای اسم تیزهوشان که رو بچه اشون هست هیچ وقت این کار نکردن 😢

2810