2777
2789
عنوان

خواهشا کمک....

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کافیه فقط یک بار از سر کنجکاوی مالش داده باشه... قضیه انقدر پیچیده نیستا.... ولی حتما ببرش روانشناس چون خدای ناکرده یه زمان افسرده میشه بذارش ورزش خصوصا ژیمناستیک نذار زیاد تنها بمونه، تفریحشو زیاد کن
کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
یه موقع هم من شنیدم خودشو التشو میمالیده به پتو بچه عفونت و خارش داشته فکر میکردن خود ارضایی…با یک مشاوره گرفتن میگه چه رفتاری کنی
همسر عزیزم…………با اومدنت زندگیمو بهشت کردی دوستت دارم
خود ارضایی کودکان یا masturbatin شایعه در کودکان تنها یا کودکانی که مهدکودک نمیرن چارش بیرون از خونه بودن تو مهدکودک و پارک و .... راه دیگه ای نداره
زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!
روانشناس با اون علمش نشسته اونجا داره چرت میگه که نوزاد ٩ ماه خودارضایی میکنه؟؟؟؟؟ مساله ی به این مهمی رو به راحتی رسانه ای نمیکنن وگرنه میگفتن نوزادی از قلقلک خودش خوشش میاد یگانه جان اون هر حسی داره نذار تنها بمونه
کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
شاید پیش یکی از اقوام و یا دةستان تنها ش گذاشتی،اونن یه کارایی کرده که بچه ت یاد گرفته،خیلی بزرگ کردن بچه سخته به نظر من اصلا بچه رو نباید پیش یکی دیگه بزاری،خصوصا دختر بچه،یکی از آشناهامون ساغل بود بچه رو میزاست پیش مادر خودش و میرفت سر کار،بعد فهمیده بود مادر بزرگ بچه رو میبرده حموم و بدنش رو تیغ میزده!بچه که هیچ مویی رشد نکرده چرا باید تیغ میزده!شاید از دوستاش چیزی یاد گرفته