2777
2789
عنوان

خانمای باردار میشه بیاین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 24 پست
کلسیم چاق نمیکنه اما مولتی ویتامین میترکونه آدمو لامصب

اره مولتی ویتامین رو فقط هفته‌ای دو تا میخورم 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
فکر کنم هفته های بالاتر بهتر بشی برای من بهتر شده قبلا از درد از خواب میپریدم ناله میکردم

من فقط شبا موقعه خوابم اینطوری میشم طوری که اصلا نمیتونم بخوابم ولی در طول روز اصلا خبری از درد نیست

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مولتی کلسیم  اهن دی ۲۰۰۰ گلوکوفاژ۰دیابت بارداری دارم)  لووتیروکسین ( کم کاری تیرویید) ...

سلام عزیزم خوبین؟

شما قند بارداریتون چند بوده که بهتون قرص دادن؟

سلام عزیزم خوبین؟ شما قند بارداریتون چند بوده که بهتون قرص دادن؟

سلام عزیزم ببخشید چندوقت سایت نیومدم پیامتونو دیر دیدم

قند ناشتام ۹۹ بود عزیزم که قرص را شروع کردن

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
سلام عزیزم ببخشید چندوقت سایت نیومدم پیامتونو دیر دیدم قند ناشتام ۹۹ بود عزیزم که قرص را شروع کردن

فدات شم این چه حرفیه منم همین امروز پیام دادم

من قند ناشتا ۸۷ بوده

ولی یک ساعت بعد از خوردن اون محلول شیرین قندم شده بود ۱۶۸ که نرمالش زده بود ۱۴۰

فردا نوبت دکتر دادم به نظرتون به منم قرص میدن؟

فدات شم این چه حرفیه منم همین امروز پیام دادم من قند ناشتا ۸۷ بوده ولی یک ساعت بعد از خوردن اون مح ...

احتمالا قذص بهتون بده یا شاید هم اول رژیم بده ببینه پایین میاد یا نه

من پلی کیستیک هم هستم قبلا یبار سابقه افزایش قند داشتم

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 

من هفته چهارده ام منم اهن فولیک اسید ویتامین دی و یه قرص دیگه که قوطی داره و کپسول تیره رنگه 😅

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
احتمالا قذص بهتون بده یا شاید هم اول رژیم بده ببینه پایین میاد یا نه من پلی کیستیک هم هستم قبلا یبا ...

باشه عزیزم مرسی