2777
2789
عنوان

پسرعموم با دوستم که متاهل بوده فراره کردن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا نرو و اصلنم راش نده خونتون

این خانوم بدرد رفتوآمد نمیخوره شمارو هم تو دردسر میندازه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
بلاک کن دوستت و دیگ باهاش قطع ارتباط کن...این دوستت جز دردسر هیچی برا تو نداره

اره بخدا اگه کسی بفهمه ما هنوز باهم دوستیم میان میگن حتما من مقصر بودم که فرار کرده

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿

اصلا دخالت نکن بگو بهمون ربطی نداره اجازه نده بیان

کاری ندارم کی مقصر بود اما یجوری طرفداری میکنن انگار خواهرشونو بزور بردن ، بابا طرف عقل داشته خودش رفته هر دو مقصر بودن هیچ کدومشون ارزش دفاع کردن ندارن

برادرهاش از اینور بوم افتادن و همسرش از اونطرف.هیچکدوم متعادل نیستن😑

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
نه ولی اونا تهدید کردن که فرقی نمکینه کی باشه ما میبریم

اونها هم دیگه چه نفهم هایی هستند!    یوقت این پیام نقشه اشون نباشه برای اینکه تو رو بدزدند! ؟   مطمینی پیام خود دوستت داده و گوشی دست برادرهاش نبوده؟ 

شاید می خوان با پای خودت بری اونجا تا بدزدندت!😨

یا ارحم الراحمین
2810