2777
2789
عنوان

پسرعموم با دوستم که متاهل بوده فراره کردن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 54 پست
برادرهاش از اینور بوم افتادن و همسرش از از اونطرف.هیچکدوم متعادل نیستن😑

فقط شانس دختره 

هم برادرلش قبولش دارن هم شوهرش 🤐🤐

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط شانس دختره  هم برادرلش قبولش دارن هم شوهرش 🤐🤐

بیش از حد دیگه اوپن مایندن😐

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

چقدر روانی ان

دختره رو با این کاری که کرد بی چون و چرا پذیرفتن

حالا خودشونم میخوان بی ناموس بازی در بیارن زن های شما رو بدزدن 

تاوان کاری که پسرعموت کرد و میخوان از فامیل بگیرن حالا که سر زندگیشونن چرا بیخیال نمیشن میخوان اوضاع رو بدتر کنن

مشکل روانی دارن اینا

🌺🌺🌺
اونها هم دیگه چه نفهم هایی هستند!    یوقت این پیام نقشه اشون نباشه برای اینکه تو رو بدزدند ...

برا همین میترسم میگم شاید نقشه باشن آبرو یکی از ما رو ببرن چون خودشون ابروشون رفته

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿
چقدر روانی ان دختره رو با این کاری که کرد بی چون و چرا پذیرفتن حالا خودشونم میخوان بی ناموس بازی د ...

از روانی هم بدتره دختره الان سر زندگیشه انگار نه انگار ولی گفته بودن ما هم یکی از اونا رو میبریم اصلا درک نمیکنم در این حد لاشی 

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿
برا همین میترسم میگم شاید نقشه باشن آبرو یکی از ما رو ببرن چون خودشون ابروشون رفته

تا مدتی سعی کن تنها جایی نره بخوان مشکلی برات پیش بیارن. البته اگه این حرفو زدن ممکنه وقتی آبها از آسیاب افتاد چنین کاری بکنن

دقیقا هم تو دختر عموی پسره هستی هم با اون دختره دوستی و از زندگیتون بهتر خبر دارند!  خلاصه خیلی مواظب خودت باش! من احتمال می دم پیام برادرهای دختره برات فرستادند! تا بی دردسر خودت با پای خودت بری اونجا!   یا مثلا بگی تو بیا بعد با دختره بیان ، وقتی می ری دم ماشین ، به زور سوار ماشین می کنند و می برندت! 

یا ارحم الراحمین
چه پررو هستند  خواهر متاهل خودشون کثیف بود  مگه زیر گردنش رو چاقو گذاشت وبرد

نه پسرعموم زنگ زد گفت بخدا گفته فقط منو ببر از دست شوهرم خلاص بشم گفتم تو هم اگه شخصیت داشتی اینکارو نمیکردی اگه مجرد بود یه چیزی متاهل بابا یکم فکر میکردی

بلاکش کن زنیکه ج.ند.ه رو.شوهرش طااقش نداده که مهریه نده من زیاد دیدم از این کیسا به زودی یه راهی پید ...

نه شوهرش چون پسرخاله اشه میخوادش مادرشوهرش همون روز رفته بود گفته بود بیا سرزندگیت

ای بابا ۲۵۰ گرم گوشتو چرا نمیتونن کنترل کنن عجب...

چیه؟

2810