شاید بیست روزی میشه بعدش بعد از یه هفته میداشون کردن پسرعموم پشیمون بود. پسرعموم بردن زندان دوستم هم شوهرش گفت من میخوام زنمو چون فامیل بودن دختره روآزاد کردن الان دختره سر زندگیشه داداشا دختره گفتن یکی از دخترایا زنایی اونا رو ما میدزیم با اینکه ما گفتیم بابا مجبور نکرده وقتی هر دوتا لاشی بودن ب ما چه دوستم که فرار کرده الان بهم پی ام داد گفت میخوام بیام خونت یا تو بیا ولی من سرد جوابش دادم میترسم برم یه بلایی سرم بیارن آبروم ببرن
خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا دخالت نکن بگو بهمون ربطی نداره اجازه نده بیان
کاری ندارم کی مقصر بود اما یجوری طرفداری میکنن انگار خواهرشونو بزور بردن ، بابا طرف عقل داشته خودش رفته هر دو مقصر بودن هیچ کدومشون ارزش دفاع کردن ندارن
برادرهاش از اینور بوم افتادن و همسرش از اونطرف.هیچکدوم متعادل نیستن😑
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)