2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امسال میخام نهم رو بخونم مامانم گفته باید واسه دهم تیزهوشان قبول شی

معدل نهم عم عگ ۲۰ باشه تیزهوشان رام میدن؟

یا باید ازمون بدم واس تیزهوشان؟

ازمونش چیه چطوریه؟

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻
سلام .اگه پسرم برای ۶ به ۷   بخواد امتحانش رو بده ، چه کتاب‌ها و مطالبی باید بخونه ؟

من خودم ششم بخ هفتم دادم و قبول شدم باید مدرسه   غیررانتفاعی خوب شهر بره و اگه ننیره قلم چی بنویسسن بعو هم کتاب های کمپلکس etاسمارتیز بسته های جامپینگ و خیلی سبز و سمپاویوم و 20 ازمون مرشد و وو هوش پلاس دقت و تمرکز و خیلی از کتای بگین هرک ام از کتاب هارا چند دور بکند و اینکه از اول مهر از 4 ساعت شدوهع کند تا 10یا 12ساعت عید هم خیلی بخونه 100 درصد قبوله اما اگردمدرسهرغیر انافاعی که برای تیزهوشان کار میکنه یره به نظ نمن بهتره 

و اینکه  سوال های تیزهوشان از چه منابعی هست ؟ یعنی سوالهای  اجتماعی و علوم و قرآن  و ...

نه اصلا ددباره درس های کتاب های انوزش و پروش نیست باید کتاب هوش تحلیلی بزنه همان کتاب های بالا و دقت و تمرک که باید تست های زمان دار بزنه نثلا 60 سوال تو 25 دقیقه 

امسال میخام نهم رو بخونم مامانم گفته باید واسه دهم تیزهوشان قبول شی معدل نهم عم عگ ۲۰ باشه تیزهوشان ...

عزیزم نعن یه دهم باید ازندن بدی و شرطش اینه که هشتم و نهم نهدل بالای 18 باشه بازم ننیدونن و تت اجازه بدتن ازمون شرکت کنی یعد باید بهترین مدرسه شهر بری یا نوسسه قلم چی یا مبتکران سرکت کنی مدرسه خوب بری بهتره تمام کتاب های بازار تست بزتی و خیلیییی درس بخونی شاید کنکوری و یالای 12 ساعت تا بتونی قیول شی که واقعا ارزششو داره 

وقت بازی و تفریح و این چیزا  رو دارید ؟

ببه خیییییییی مدریه خوییه فتش عالی معلم ها خیلی خوبن اصلا سختگیر نیستن و بچه ها اصلا خراب نیستن لی یچه های خوبین و هنه هم سطححححن من خودم میرم دهم و نا تلان تیزهوشان بودن از ششن از مدرسه سمپلد خیلی راضیم بچه ها تفریح دارند و هنه کار میکنند در کنارش درس هم میخونن و اینکه هفتن و هشتن و نهم درس خوندن خیلی زیاد نیست انا از امسال دهم کنکوری شروع میکنند که هنه بچه ها میخونند و من خودن برتدم تیزهخوشان یود و یه سال اخر خم خوند پزشکی قبول شد بهتون پیشنهاد میکنم ححتما زهوشان بزترین یخونه