2777
2789
عنوان

شیر شبانه کودک کمک

234 بازدید | 46 پست

چندماهه شبا شیر شبش قطع کردم ولی هنوز هرشب بهانه شبر میگیره و گریه میکنه چند ساعت 

پس این دکتراچی میگن شیر شب قطع کنید. حس میکنم دارم با روح و روانش بازی میکنم 

دندونش افتضاحه موندم چه غلطی کنم 

هر بچه ای یک درک و توانایی داره 

من که تا دو سالگی کامل شیر دادم. مشکلی هم درست نشد 

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مکیدن کلا تو دندون دراوردن ارومش میکنه والا من هردو بچمو شیر شب دادم الان دخترم حهار سالش دندون خراب نداره تا اینجا پسرمم بدون شیر شب اصلا نمیخوابه ببین اینم مثل‌پوشک گرفتن وقتی یه دوره ای موفق نشدی یه ندت بیخیال شو خوب 

تقصیر من نیست که !!تو من زن افریدی !یه مادر که همه زندگیش فدای بچه هاش کلی درد میکشه کلی سختی تهشم فقط تا هفت سالگیش حق من .یه خواهر که همیشه دلسوز برادراش و زندگی خواهرش .یه دختر که همیشه نگران حال پدر مادر .یه همسر که با همه ناسازگاری بازم موقع خواب ایت الکرسی میخونه برا سلامتی مردش فوت میکنه به صورتش .ودراخر یه زن که پیر شده ودلش هزار تیکست .شکرت خدا
یکسال ونیم

به نظرم الان دیگه کامل قطع کن، اینجوری بچه رو دوبار میخوای عذاب بدی، کلا از شیر بگیرش سختیش یه هفتست.

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
مکیدن کلا تو دندون دراوردن ارومش میکنه والا من هردو بچمو شیر شب دادم الان دخترم حهار سالش دندون خراب ...

دندونش چکارکنم وقتی شیر میخوره به طور خیلی واضحی پوسیدگیش شدید میشه

به نظرم الان دیگه کامل قطع کن، اینجوری بچه رو دوبار میخوای عذاب بدی، کلا از شیر بگیرش سختیش یه هفتست ...

اره واکسنش بزنم بعدش قطع کنم بهتر درسته؟ تلخک بزنم یا صبر زرد؟