2777
2789
عنوان

شیر شبانه کودک کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 46 پست

من ب دخترم بعد از دوسالگی تا همین الان که نزدیک ۵ سالشه، روزی ۴ پیمانه شیرخشک ب ب جونیور میدم. چون شیر پاستوریزه خاصیت نداره

روش تعیین‌جنسیت‌قطعی‌‌ تو پست آخرم🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیر خشگ چه مارکی بگیرم به نظرت میخوره اخه مزه ندارن. شیر بعضی روزا میخوره بعضی روزا نه. خیلی بخوره ن ...

شیر گیگوز، سیمیلاک، نیدو، نان.. اینارو شنیدم خوشمزه ترن..

شیرخشک دختر من آپتامیل بود ک خوشمزه نبود ولی از اول بهش عادت داشت میخورد.

اپتامیل چی اونپخوبه یانه

خوشمزه نیس!

این چنتا شیری ک نوشتم باید امتحان کنی ببینی میخوره و اگه خورد، تا حدود یکهفته بدی ببینی بعد از یکهفته آیا بهش میسازه یا نه...

شیری که نسازه، باعث اسهال یا یبوست، دلپیچه، دونه زدن و ... میشه که بهترم نمیشه و متومه میشی باید شیرو قطع کنی..

البته بچه های بالای یکسالی ک مشکلی ندارن، کمتر دچار این علائم میشن ولی خب پیش میاد

یکسال ونیم

خراب شدن دندون بچه ربطی ب شیر دادن شبونه نداره 

بخاطر شربت آهن هستش 

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم
ب ب جونیور بذای بالای دوسال هست؟ 

آره... دکتر داروخونه اونموقع گفت اینو برا بالای دوسال ببر..

روشم نوشته برای کودکان در حال رشد

آره... دکتر داروخونه اونموقع گفت اینو برا بالای دوسال ببر.. روشم نوشته برای کودکان در حال رشد

محبت کردی. پس فعلا اپتامیل قاطی موز بدم بعد ب ب جونیور خوبه؟ الان اپتامیل چهقد بدم یکسال ونیمشه؟ شیر خشک چطور باید داد قاطی اب ولرم کنم؟ واینکه پودرش بریزم تو سوپ بخوره خوبه یا نمیشه؟ تو سوپ سرد