2777
2789
عنوان

جراحی تعویض مفصل لگن

| مشاهده متن کامل بحث + 25416 بازدید | 93 پست
مامان من پیش دکتر هومن جولایی تعویض مفصل انجام داد خیلی راضیه

دکتر جولاتیی رو منم می شناسم. زن داییم لگنش شکسته بود پیشش عمل کرد الانم خیلی راحت و بدون مشکلی راه می ره. فک کنم مطبشم سمت کرج بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مریض دکتر  امین جواهری هستم برای لگن دردم بعد از بارداری میرم پیششون الان خیلی بهترم خداروشکر، اصلا فکرنمی کردم دکترای باسوادی مثل ایشون ایران باشن قبل از پول حال بیمار براشون مهم باشه

مادر بزرگ منم بعد از تصادف لگن خورد شد گفتن باید تعویض مفصل انجام بده. ما به توصیه ی پزشک خودش پیش علیرضا امین جواهری بردیمش الان دوساله از عملش میگذره و خداروشکر بهتره. اسم دکترشو تو اینترنت بزنی ادرس و شمارشو میاره برات ایشالا که به دردت بخوره

الان دیگه مث قبل نیست . عمه بزرگم پا درد داشت نمی تونست راه بره هر جا میرفت و دوا دکتر کرد خوب نشد آخرش رفت تهران چند وقت خونه دختر عمم موند اونم بردش پیش یه دکتر خوب براش تعویض مفصل انجام داد الان عمم از من بهتر راه می ره . اسم دکترش بهنام نصیری بود تو تهران خیلی معروفه . 

من بابا بزرگم از پله که می اومد پایین خورد زمین و لگنش شکست خیلی براش دنبال دکتر گشتیم بعد کلی پرس و جو بردیمش پیش دکتر مصطفوی و خداروشکر بعد عملش حالش خیلی خوب بودش و اصلا مشکی نداشت .

من داشتم تو اطرافیانم که تعویض مفصل انجام داده باشه . بعد از یه دوره دوره نقاعت خوب خوب شد . اونم بیچاره تو یه اتفاق مفصلش آسیب دید مجبور شد عمل کنه . خیلی استرس داشت که تا آخر عمر مشکل داشته باشه که وقتی رفت پیش دکتر امین جواهری دیگه مطمئن شد خوب میشه . مخصوصا وقتی تو مطب چند نفر رو دید که بعد عمل خوب شده بودن . 

به نظر من مشکلات ارتوپدی پیش کسی باید رفت که واقعا تجربه داشته باشه چون خیلی تشخیص توش مهم و الکی زیر بار عملای زورکی نرید

یکی از باوجدان ترین دکترایی که میشناسم فقط به فکر درمان مشکل بیمار دکتر محمدرضا مقیمی چندتابیمارستان مهر، اقبال و...هست 

من این دکترا رو نمیشناسم

به نظر من برید پیش دکتر ابولقاسمیان . البته اگر بتونید از ایشون وقت بگیرید . استاد خیلی از اینایی هست که شما گفتید

واقعا تاثیر داره 

کارشونو خیلی قبول دارم

وقتایی که ایران هستن میتونید برید پیشش

بابا بزرگ من باید جراحی تعویض مفصل لگن انجام میداد خیلی براش دنبال دکتر خوب گشتیم . بعد کلی پرس و جو بردیمش پیش دکتر عنایت الهی و تعویض مفصل لگن انجام دادن و خداروشکر الان خوب شده و مشکلی هم نداره 

من سه ماه پیش تصادف بدی  کردم و مجبور شدم یه مدت با واکر راه برم تا اینکه رفتم پیش دکتر ابوالقاسمیان تو ونک منو درمان کرد و الان خداروشکر بدون نیاز واکر راه میرم البته نه خیلی خوب ولی راه میرم

اینم شماره مطبش باران جان که خواسته بدی

09338216202

شوهر خالم پارسال پیش دکتر مرتضوی تعویض مفضل لگن کرد دکتر خیلی معروفی هست و شوهر خالم دو ماه توو نوبت بود ولی سریع عملش کرد تا زیاد درد نکشه و اذیت نشه http://dr-mortazavi.ir/ خیلی دکتر با سواد و منصفی هست و هنوزم هر از گاهی چکاپ می کنه شوهر خالمو