2777
2789
عنوان

پسر یکسال و نیمه ام تا 5 میشماره

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 21 پست
دختر دو ساله منم حدود ده تا شعر حفظه‌ اکثریت کاراشو خودش سریع یاد میگیره و انجام میده خیلی از جاهایی ...

ای جان هزار ماشالله😍😍😍 حتما حتما پیگیری کنید توروخدا استعدادشو کشف کنید حیفه بخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه خب من بچه های همسن پسرم خیلی دیدم که حتی نمیتونن درست صحبت کنن یا حرکاتشون شبیه به ۷_۸ ماهگی پسرم ...

دقیقا منم هر وقت ناراحتم پسرم سریع متوجه میشه هی با دستش میکشه رو صورتم.

من فکر میکردم همه بچه ها تو این سن این کارارو میکنن

ای جوووون ماشالله😍 الان چند سالشه؟؟

الان ۸ سالشه . کامل انگلیسی صحبت میکنه البته بدون کلاس رفتن و فقط با خودم تمرین داشته توی خوته و همچنین حافظ ۴۵ سوره از قرآن هست و جز برترین های مدرسه اش 

ای جان هزار ماشالله😍😍😍 حتما حتما پیگیری کنید توروخدا استعدادشو کشف کنید حیفه بخدا

ن رهاش نمیکنم. کلا ژن پدریش فوق العاده باهوشن. منم وقتی دیدم سریعا یاد میگیره با بازی شروع به آموزشش کردم. اما هنوز واسه اینکه ببینم استعداد چ چیزیو بیشتر داره زوده میخام بچگیشو بکنه

بچه به تکرار هست دختر منم چون خواهرش مرتب می‌شمرد اون میگفت حتی انگلیسی هم با زبون بچگی خودش تا ۱۰می ...

گیرایی بچه وقتی بالا باشه مشخصه من دوتا بچه متفاوت دارم واقعا حس قشنگیه که بچه همه ی کاراش به وقتش باشه که من سر پسر اولم تجربه نکردم