2777
2789
عنوان

تخمک گذاری از یک تخمدان

176 بازدید | 15 پست

سلام خوبین دوستان کسی تحربه داره من الان حدود یکساله ک تخمک کذاری از تخمدان چپ هس و در صورتی ک تخمدان چپم لوله نداره 

و فقط سمت راستم لوله داره راه حلی هس بنظرتون ؟

کسی تحربه ایی داره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من لوله هام سالمه ولی فقط تخمک گذاری از تخمدان چپمه 

با مصرف قرص لترزول سمت راستم هم تخمک گذاری داره

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
من لوله هام سالمه ولی فقط تخمک گذاری از تخمدان چپمه  با مصرف قرص لترزول سمت راستم هم تخمک گذار ...

علتش چیه ؟از اول اینجوری بودین؟

من قبلا اینجوری نبود اتفاقا بیشتر سمت راستم بود الان اینجوری شدع

ولی باید قرص لترزول رو زیر نظر دکتر مصرف کنی 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
علتش چیه ؟از اول اینجوری بودین؟ من قبلا اینجوری نبود اتفاقا بیشتر سمت راستم بود الان اینجوری شدع

نمیدونم علتش رو ولی هر بار که سونو میدم فقط سمت چپم تخمک بالغ داره فقط چند باری که لترزول زیر نظر دکتر مصرف کردم سمت راستم هم فولیکول غالب داشت 

غیر لترزول چیز دیگه ایی مصرف نمیکنین؟

به خاطر نازایی دکتر چند دوره لترزول بهم داد ولی نتیجه نگرفتم 

نمیدونم علتش رو ولی هر بار که سونو میدم فقط سمت چپم تخمک بالغ داره فقط چند باری که لترزول زیر نظر دک ...

برا من جدیدا اینجوری شده و الان دکتر گفت ک یاستگی زودرس هم گرفتم 

میترسم واقعا 

وقتی فولیکول بالغ داری چرا میگی نازایی؟

فولیکول بالغ دارم ولی باردار نمیشم علتش هم پیدا نمیشه 

یه بار هم انتقال جنین دادم ولی نشد

2810