2777
2789
عنوان

معذرت خواهی از خاستگار درسته بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 40 پست
🤦‍♀️😅😅حسابی عصبی شده بودی...ولی اگ واقعااا میبینی چنین ادمی هست اصلا معذرت خواهی نکن و کلا بلاک ک ...

بلاکش کردم کلا 

کلی بد وبیراه بهش گفتم و بلاکش کردم 

اما خب الان یکم حس عذاب وجدان دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلاکش کردم کلا  کلی بد وبیراه بهش گفتم و بلاکش کردم  اما خب الان یکم حس عذاب وجدان دارم& ...

اگ اطمینان داری ک حرفای اون حراست درسته و میدونی ک چنین ادمی هست عذاب وجدان نداشته باش کار درست کردی..چون اگ بخای چنین کسی تو زندگیت راه بدی هرروز چشش دنبال کسیه

اگ اطمینان داری ک حرفای اون حراست درسته و میدونی ک چنین ادمی هست عذاب وجدان نداشته باش کار درست کردی ...

حراستیه ب من گف 

من اگه باشم نمیزارم دخترم با همچین آدمی ازدواج کنه 

بعدم بهم گف از نظرم ظاهرم مشکلی نداری مشتریای بهتری برات هست 

قضیه این دختره و گوشی و مسافرتم از همون حراستیه شنیدم بعدشم بهم گف ما نمیتونیم همه چیو بهت بگیم 

فامیل پدر زنشو بهم گف 

گف بیشتر راجبش تحقیق کن 

به نظرم اینکه با وجود اینکه میدونستی اینطوری رفتار کردی زیاد جالب نبوده بزرگی هیچ وقت گم نمیشه عزیز تو عذر خواهیتو بکن اما به نظرم قبولش نکن یا حداقل اگر میخوای اینکارو بکنی به همه جوانبش فکر کن 

اینو در نظر بگیر که شاید گذشته یا شکستای روحی این آدم روی زندگیت تاثیر بزاره 

من بر خلاف عقیده بعضیا میگم آدمایی که شکست خوردن هم بازم حق زندگی دارن این انتخاب خودته که میتونی با همه چیز کنار بیای یا نه اونم با این اختلاف سنی 

ولی زمانی ک با من بود اولویت اولش من بودم  بچه هاش هفته ای ی روز میرفتم خونه باباش  میرف ...

کسی ک از بچه هاش بگذره ..راحت از خیلی چیزا میتونه بگذره

اینارو نمیگم ک ناراحتت کنم..میخوام اماده هر واکنش و عملی باش

یع وقت جا نخوری همین

انشاالله همونجور ک میخوای زندگی برات بگذره🌺

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚